Ratings based on 28 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
78% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.3 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by JEAN-PHILIPPE from strasbourg

hôtel à rénover d'urgence

Posted Sep 1, 2016 on Hotels
Hôtel datant de la 1ère ère les places de parking sont limités pas possibilité de garer sans payer la description vue sur mer un jeu de mot les plages sont privées et payantes le personnel charmant et chambre bien nettoyée
4 out of 5
by A verified traveler

Fijn hotel. Personeel en ontbijt slechter.

Posted Aug 14, 2016
8 dagen verbleven in dit hotel. De kamers zijn erg oud (qua stijl) maar prima onderhouden. Wij hadden vanuit deze mooie kamer ook nog redelijk uitzicht op zee. Het hotel ligt aan een drukke weg waar elke dag uren lang file staat. Het vervoer per auto is op deze bestemming dus soms vervelend omdat je begint en eindigt met filerijden. Over het algemeen is het hotel goed maar het ontbijt valt heel erg tegen. De vrouw die daar het ontbijt regelt komt niet vriendelijk over en de keuze aan broodjes is 0. Je hebt een type broodje een een crossoint waar wat overheen zit. Voor een drie-sterren hotel zeer minimaal. Daarentegen is er ruim aanbod aan taart en koekjes, had van mij andersom gemogen... Ook het personeel achter de receptie vond ik matig. Ze zijn wel erg vriendelijk maar Engels is voor hun erg lastig. 1 man die eind van de middag/avond dienst heeft, is heel erg aardig, kan goed Engels en vraagt zelf hoe het met je gaat en wat je gedaan hebt vandaag :) Als je gek bent op toetjes en taart dan is dit een goed hotel. Voor ons was het prima maar het ontbijt was een flinke tegenvaller voor een 3-sterren hotel
4 out of 5
by Svante from Stockholm

Härligt

Posted Jul 26, 2016 on Hotels
Hotellet ligger lugnt och härligt nära havet och badstränder. Och även nära in till centrala San Remo. Ett mycket bra läge. Vi hade ett härligt rum med balkong med fantastisk utsikt. Helt ok frukost, men väldigt mycket sötsaker.
3 out of 5
by hojjat

This traveler left a rating score only Posted Jul 13, 2016 on Hotels
1 out of 5
by Kachout from France

Posted Dec 23, 2015 on Hotels
Je deconseille cet hôtel. Structure ancienne. Chambre démêlés.il ya une différence entre les fotos et la réalité
3 out of 5
by antonino

This traveler left a rating score only Posted Dec 19, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Petri from Pori

Morandi, San Remo

Posted Sep 17, 2015 on Hotels
Vierailu sujui odotusten mukaisesti ja hotellin odotettu taso vastasi mielestämme siitä annettuja arvosteluja sekä sille asetettua arvoasteikkoa (3 tähteä).
5 out of 5
by A verified traveler

Sentralt og hyggelig hotell i Art Noveau-stil

Posted Aug 4, 2015 on Hotels
Vi hadde familieferie med to dager på hyggelige Morandi. Hotellet ligger sentralt både i forhold til stranden og sentrum av Sanremo, og det fremstår med masse fordums glans i det flotte bymiljøet fra 1800-tallet men også som rent, rolig og hyggelig. Både i resepsjonen og i restauranten var vertskapet hyggelig og imøtekommende. Frokosten var utmerket og vi fikk servert nylaget cappucino. Parkeringen er tilgjengelig, trygg og godt organisert. Bare synd at den har gått på bekostning av det som må havørn en vakker have.. Men den vakre hvitmalte trappen til haven står heldigvis ennå! Vi khadde et utmerket opphold og kommer garantert tilbake hit!
1 out of 5
by Rhalid from Aix en Provence

A éviter de tout urgence Hôtel insalubre

Posted Jul 28, 2015 on Hotels
Accueil inexistant, chambre très sale, je pense que la chambre n'a pas était faites depuis un bon moment, en déplaçant la commode de chevet pour brancher ma tablette j'ai trouver une peluche de saleté, vraiment dégueulasse. Pas d'eau chaude dans la salle de bain, la literie vraiment moyen, les murs de la chambre très sale, miroir et tableau dans la chambre cassée. Hôtel a éviter de toute évidence, la seul chose positif était le petit déjeuner sous forme de buffet et à volonté et sa situation géographique, pour le reste je ne conseille pas cette hôtel. Payer 98 euros la nuit et 5 euros de parking.
4 out of 5
by Corinne from Marseille

Etape agréable sur la route de l'Italie

Posted Jul 17, 2015 on Hotels
séjour étape dans ce charmant hôtel facile à trouver, en ville mais avec parking gratuit. Seul bémol, la literie beaucoup trop dure. Belle taille de chambre et petit-déjeuner très correct.