Ratings based on 18 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
78% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.3 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Kavjan from Göteborg

OK hotell med bra läge, snarare 3 stjärnor än 4.

Posted Aug 1, 2014 on Hotels
Bra läge på hotellet, par minuter ner till stranden, nära mataffär och lugnt residentiellt stuk på husen runt i kring. Rummet var enkelt med kyl och ok säng, fräscht badrumt. Frukost var helt ok, italiensk så ingen ägg och bacon riktigt utan mer bakelser och frukt. Vi var där under högsäsong så priset kändes i överkant, men det får man räkna med. Kika gärna runt på andra alternativt för en bättre deal, men detta kan klart rekommenderas.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by pierrick from nice

Tres bon emplacement

Posted Jul 14, 2014 on Hotels
Bon hotel pour rester la nuit mais reste assez bruyant
1 out of 5
by A verified traveler

Negativo

Posted Aug 12, 2013
Pros: Non mi è piaciuto nulla
Cons: Tutto
Location: Troppo edificato,poco verde,no piscina, reception/locali comuni scadenti.In altre regioni una struttura simile non avrebbe ottenuto neppure tre stelle
Prestare molta attenzione alla effettiva disponibilità di un parcheggio all'interno dell'Hotel. Ho affidato la mia auto e l'ho trovata parcheggiata in strada in uno spazio pubblico gratuito!!!!
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Sweden

Mycket nöjda

Posted Aug 9, 2013 on Hotels
Läget, utanför det riktiga turiststråket, var perfekt. Närhet till mycket bra bad, frukosten samt personalens servicevilja gjorde att vi trivdes alldeles utmärkt. Två små minus. Ljudet från AC'n var lite störande och storleken på duschkabinen var väl liten.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Sehr angenehm

Posted Feb 14, 2013 on Hotels
Sehr angenehm
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Bellinzoni

Posted Jan 31, 2013 on Hotels
è stato un soggiorno breve ma piacevole, situato alla fine della zona centrale d'Alassio senza essere nella piena calca. Personale cortese e disponibile e hotel appena rinnovato.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 3, 2012 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 1, 2012 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Morten på loffen

Stort sett solbading

Posted Aug 15, 2012 on Hotels
Stranden er fin den. Og det er bra, fordi det var stort sett det som var å ta seg til på denne plassen.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Ewa

Strandnära och lugnt

Posted Aug 6, 2012 on Hotels