Ratings based on 50 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by Soeren

This traveler left a rating score only Posted Oct 22, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Håkon

Posted Aug 25, 2015 on Hotels
Et greit hotell for overnatting før vi tok Kielfergen hjem til Oslo dagen derpå.
3 out of 5
by Palle from Danmark

OK Hotel

Posted Aug 6, 2015 on Hotels
Fint hotel til prisen for een enkelt overnatning. OK morgenmad.
3 out of 5
by Elisabeth from Växjö

Trevlig vindsvåning.

Posted Jul 29, 2015 on Hotels
Vi fick en trevlig vindsvåning med kök. Kunde dock varit mer utrustat. Tyvärr lågt i tak. Läget var ocentralt men buss o tåg gick utanför hotellet.
1 out of 5
by A verified traveler

Ærgerlig opførsel

Posted Jul 7, 2015 on Hotels
Vi kom indtil en mand der sad i receptionen og sov. Vi blev gentagne gang nød til at sige "hello" før han vågnede. Da han endelig vågnede var han vanvittig sur og virkelig som om det overhoved ikke interessede ham at vi skulle betale penge for bo på hans hotel. I receptionen stod der på gulvet alverdens poser, papir og gamle ølflasker. Vi får endelig vores værelse og går der op, værelserne ser umiddelbart, dog er det støvet som bare pokker og sengene er ikke specielt gode at ligge på. Næste morgen skal vi ned en overdådig morgenmadsbuffet, dog har konen der lavede morgenmaden sur og der kom ikke et smil ud af hende. Alt i alt ikke en specielt god oplevelse, dog ville jeg anbefale alle der kommer på dette hotel at tage på den græske restuarant inde ved siden at, hyggelig, god mad og sød betjening!!
5 out of 5
by Robert from Maryland

A nice place to stay

Posted Jul 3, 2015 on Hotels
We arrived late to this hotel and they had an electronic keybox to get your room key after hours. I had to call Hotels.com to get the key code. The Einfelder Hof has a railroad nearby, but the passing trains were tolerable. We slept well and the breakfast was very good. The owners were very friendly. I would stay there again.
5 out of 5
by Markus from Linköping

Mysig övernattning

Posted Jul 1, 2015 on Hotels
Perfekt för en övernattning. Bra resturanger i närheten.
3 out of 5
by Bjørn from Oslo, Norge

Einfelder Hof

Posted Jun 28, 2015 on Hotels
Sjarmerende hotell i en småby. Hotell betjeningen var høflig og grei. Rommet lå i et anneks, men til gjengjeld et to-roms med tekjøkken. Baderommet var helt ok. Eneste man kan bemerke var at det rett ved jernbanen hvor det ofte kom tog. Tvers over veien, i den gamle jernbanestasjonen, lå restauranten L.O.K.S. Maten var veldig god og service svært bra.
4 out of 5
by A verified traveler

Nice room for transit. Recommended

Posted Jun 17, 2015 on Hotels
Nice Hotel for transit. There is noise from the train, but the room was so nice, that I will come back again.
3 out of 5
by A verified traveler

Es geht

Posted Jun 9, 2015
Pros: Frühstück war gut
Location: See in unmittelbarer Nähe
Aus der Toilette lief, sobald man sich darauf setzte, Wasser auf die Fliesen.