Ratings based on 80 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
78% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Laren

prettige hotel met ruime kamer en goed bed

Posted Nov 16, 2016
Pros: ruimte en ruimtelijke sfeer
Cons: onderhoud op de kamers.
Location: --
Het hotel oogt prettig klein en knus en is tegelijkertijd fris licht en netjes. Op de kamer viel wel wat aan te merken, zoals een lekkende badkraan, maar over het algemeen was alles netjes en schoon en in goede staat. De kamer keek uit over een groene binnentuin en ondanks het regenachtige weer gaf dat een vrij 'buitengevoel'. Het restaurant was prima. Geen sterren maar gewoon goed en de kaart is voldoende divers. Niet goedkoop overigens.
3 out of 5
by A verified traveler

Leuk hotel met achterstallig onderhoud

Posted Oct 25, 2016
Location: Voor mensen die van wandelen, fietsen, het strand e.d. houden, zeker een aanrader! Wij komen zeker terug maar niet in dit hotel!
Het hotel is verouderd en dient nodig een upgrade te krijgen. Het parkeerprobleem is al vele malen aangehaald en het klopt, het is een probleem. Wij hadden een junior suite. Lekker ruim maar ook hier achterstallig onderhoud. Veel kleine beschadigingen op het meubilair en in de badkamer. Wel een heerlijke jacuzzi!! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was keurig verzorgd. Al met al niet ontevreden maar dit hotel is niet meer een 4 sterren hotel. Zeker niet als ik dit hotel vergelijk met andere hotels die ook 4 sterren hebben. Als zij echter de parkeerproblemen oplossen door het braakliggend terrein aan de overkant te bestraten en het hotel gaan moderniseren, dan is dit hotel zeker een aanrader!!
4 out of 5
by A verified traveler

Goed

Posted Oct 20, 2016
Location: Goed
Prima kamer goed personeel keurig verzorgd. Zeker aan te bevelen. Ontbijt wel duur
4 out of 5
by A verified traveler from groningen

Super vriendelijk personeel.

Posted Sep 28, 2016
Personeel en ontbijt super. De kamer en douche verder iets gedateerd.
3 out of 5
by A verified traveler from NRW

In die Jahre gekommenen Hotel

Posted Aug 27, 2016
Pros: Die Abreise
Cons: Fast alles!
Location: Wandern, Radfahren
Hotel hat beste Zeit bereits lange hinter sich. Zimmer-falls nach hinten-dunkel. Bad mit dem Charme von vorvorgestern. Kampf mit den Duschvorhang, viel zu kleines Bad. Frühstücksbuffet ständig gleich- z. B. keine Abwechslung bei der Wurst. Programmauswahl TV : 1 deutscher Sender .
2 out of 5
by A verified traveler

Fraaie ligging.

Posted Aug 21, 2016
Cons: Modernisering van de kamer. Flinter dunne bed-kussens Afschaffen parkeergeld. (belachelijk) Preventief onderhoud. Separate klacht naar Fletcher.
Location: Locatie perfect.
Kamer niet meer van deze tijd. Kitchenette in kamer. Moest noodgedwongen als wastafel dienst doen, maar had ook een verstopte afvoer. Deel van onze klacht bij Fletcher.
3 out of 5
by A verified traveler

Leuk hotel

Posted Aug 20, 2016
Minpunt is de WiFi. Zeer slecht bereik. Is niet meer van deze tijd! Waar het hotel niets aan kan doen maar wat heel vervelend was is een rokende buurman/vrouw. Steeds rooklucht in je kamer.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 18, 2016
Das Hotel war/ist einfach NUR ok. ich würde es aber max. 2 1/2 Sterne geben und niemals 4. Das Zimmer war sehr Renovierungsbedürftig und dafür so viel zu zahlen, finde ich enttäuschend. Man lernt aber dazu :-)
4 out of 5
by A verified traveler from Assen

Lekker ontspannen!

Posted Aug 18, 2016
Pros: Vier sterren, maar toch een ongedwongen sfeer
Cons:
Location: Mooie locatie vlakbij alle voorzieningen en natuurlijk de duinen en het strand. Als afwisseling op de prachtige natuur vlakbij de mooie stad Alkmaar.
Elke dag begon met een lekker ontbijt, zodat we met een goed gevulde maag de fiets konden pakken naar het strand met een prachtige route door de paarse heide. Thuisgekomen waren de kamers weer helemaal netjes en de bedden opgemaakt. Lekker rustig geslapen op onze vier persoons familiekamer met groot dakterras. En zo was de week veel te snel weer voorbij!
2 out of 5
by A verified traveler from Zevenaar

echt geen 4 sterren

Posted Aug 14, 2016
Pros: eigenlijk niets
Cons: oprecht gastheer/gastvrouwschap; haal de kroonluchters en zware spullen uit de eetzaal weg; betere routing in de ontbijtzaal; omlijn de parkeervakken.
Location: prachtig strand en duingebied en leuke dorpjes; kaasmarkt in Alkmaar is toeristisch maar wel leuk
Bij aankomst op maandagmiddag 14.00 uur bleek er geen parkeerruimte meer te zijn. We werden verwezen naar een modderig weiland aan de overkant. Toch werd dagelijks parkeer geld gerekend, onbegrijpelijk. Onze familiekamer was erg groot met 3 slaapkamers. In 2 daarvan paste precies 2 bedden en een kast. De ´ouderkamer´ had geen ramen of airco en de matrassen hadden een kuil. Het meest vervelende was het ontbijt. De ontbijtzaal zat helemaal vol en je moest je wachten tot er een tafel vrij kwam. Op zaterdagmorgen zaten ze zelfs in de lobby vlakbij de voordeur te ontbijten. Prima koffie, maar ook hier moest je lang op je beurt wachten. De rest was voldoende maar ook niet meer dan dat (waarom standaard fabriekskaas met al die prachtige kaasboerderijen in de directe omgeving, een gemiste kans). De dinerkaart was aan de prijzige kant, dezelfde gerechten waren in de restaurants in het dorp (op loopafstand) een stuk goedkoper en van prima kwaliteit. Daar hebben we dan ook de hele week gegeten. Dorp en omgeving zijn prachtig maar dit hotel viel ons tegen.