Ratings based on 19 Verified Reviews

3.7 out of 5
75% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Chris from USA

A bit far from Sibenik still very nice

Posted Aug 9, 2017 on Hotels
This is a very nice Apartmani with very good features it is just a bit farther from Sibenik. Zaborik is a very quaint location along the ocean. Also note the only take cash for the hotel payment - no credit cards. This isn't a problem as long as you plan ahead. An ATM isn't that close.
3 out of 5
by GUILLAUME

Posted Aug 4, 2017 on Hotels
Piscine uniquement réservée aux enfants et très petite, il est vrai que la mer est tout proche. Situé trop prêt de la route qui est très passagère Pas de règlement possible en CB sur place uniquement en espèces et par virement ce que nous ne savions pas en arrivant
5 out of 5
by Marko

Posted Jul 18, 2017 on Hotels
Obsolut prisvärt och nära till havet. Lägenheten var ren och bra ordnad. Bra bemötande och fick bra tips på sevärdheter och utflykter.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

lejlighed med god beliggenhed for dig med bil

Posted Jul 14, 2017
Lejligheden var ringe rengjort. Der var plads nok til 7 sovende, 2 voksne og 5 små børn 2 på 2, 3,4 og 8 Lækker stor balkon med kig direkte til havet og poolen, med den smukkeste solnedgang og kig til månen over bjergene. Poolen var i ringe stand og også her var det nødvendigt for børn og voksne med badesko da man ellers kunne skære sig på de løse fliser i vandet og på bunden. Med bil var det nemt at komme rundt, og et must hvis der skulle handles da de små lokaler kun havde begrænset konserves, grønt, brød og ingen kød af nogle som helst arter. KÆMPE ulempe at de KUN tager kontanter eller en bankoverførsel der i gebyr koster ca 600-1000,- DKK. som betaling i lejligheden og dette ikke er oplyst før bestilling! Parkeringen er lille og de har meget stærke holdninger til HVORDAN du skal parkere i båsen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Con vista su un bel porticciolo

Posted Jul 10, 2017
Personale squisito, a trenta metri da un porticciolo e camminando 5 minuti, ai raggiunge una bella spiaggia. Ottimo rapporto qualità prezzo.
1 out of 5
by Cornelis from Oosterhout

Appartement ver onder de maat en slecht ontvangst

Posted Sep 2, 2015 on Hotels
Bij aankomst was de gastheer nergens te vinden en onbereikbaar per telefoon, vervolgens heeft hij ons en een ander gezin een kwartier laten wachten. Appartement was ver onder de maat en slecht schoongemaakt. Zwembad was leeg en klein en volgens de gastheer alleen beschikbaar voor kinderen, dit staat niet op de site. Lastig te vinden
4 out of 5
by Farid

This traveler left a rating score only Posted Aug 20, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Taija

This traveler left a rating score only Posted Jul 31, 2015 on Hotels
4 out of 5
by jean.Paul from dijon

tres agreable

Posted Jul 26, 2015 on Hotels
hote tres agreable appartement propre
1 out of 5
by A verified traveler from fra Norge

Ikke la dere lure!

Posted Jul 2, 2015
Da vi kom dit var alt lukket og låst. Det så ikke ut som det hadde vært noen der på lang tid. Nabodama fortalte at de var i Sagreb. Vi forsøkte å ringe dem flere ganger men det svarte ikke. Vi kontaktet expedia som heller ikke fikk kontakt med dem. heldig vis klarte vi å ordne oss med annen boplass i Vodice. En bedre plass å feriere på da det var mer restauranter og litt liv og røre. Kan si det var hell i uhellet, da det hadde blitt kjedelig på dette lille stedet.
Comment from Hotel Management
Aug 7, 2015 by Apartmani ANI, Hotel Management
Dear guests, We sincerely apologize for the inconvenience. However, we have never confirmed your reservation since house was not open until July 4th and you submitted a request for reservation before that date. Since we did not have your e-mail or any contact information through the system, we could not send you an additional e-mail. We sincerely apologize once again for the inconvenience. Sincerely, Apartmani ANI