Ratings based on 6 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Disappointing

Posted Aug 27, 2014 on Hotels
Smelly hotel, outdated furniture and overpriced. But the service and breakfast were descent.
5 out of 5
by A verified traveler

Vendégszerető

Posted Aug 6, 2014 on Hotels
Az épület csodálatos, a belső kert hangulatos, a szoba és a fürdőszoba tágas, világos és tiszta. Barátságos, figyelmes, rendkívül segítőkész tulajdonosok és személyzet. Az ételek bőségesek és nagyon-nagyon finomak. Jó szívvel ajánljuk a helyet mindenkinek. Köszönjük még egyszer a kedves házigazdáknak és fiúknak Paolonak, aki sokat segített nekünk. Csodálatosan éreztük magunkat!!
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 22, 2014 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Leer Italiaans anders geen communicatie

Posted May 19, 2014 on Hotels
Wij zijn vanmiddag om 16.15 uur gearriveerd en na het inchecken (door een Italiaanse mevrouw die geen woord Engels spreekt) naar de kamer gegaan. Daar bleek dat het elektrische slot (sleutelkaart) niet werkte en de deur gewoon open te drukken was. Met veel handgebaar proberen uit te leggen aan de receptie dat de deur niet sluit en er werd toegezegd dat tussen 17.00 en 19.00 iemand van de technische dienst dit euvel zou komen verhelpen. Tot 20.00 uur gewacht en niemand die kwam opdagen. Ik ben hartpatiënt en moet in de middag rusten. Dit heb ik dus niet kunnen doen omdat we in afwachting waren van iemand die de deur kwam repareren maar nooit is komen opdagen!! Om 20.00 uur naar het restaurant gegaan en de gebruikelijke fles water besteld. Deze werd lauwwarm geserveerd en na mijn vraag om een koude fles werd door de louter Italiaans sprekende serveerster gezegd dat zij geen koud water serveren. Afbestellen dus dat water! Toen even naar de receptie gelopen om te kijken of er iemand was die Engels of Duits spreekt. De kok zat achter de receptie en meldde in rad Italiaans dat niemand Engels spreekt, dat morgen pas iemand aanwezig is die Engels spreekt en hij mij niet begreep maar op mijn aandringen mee naar boven ging om het defecte slot van de deur te bekijken. Met een beetje schuur- en rammelwerk was de deur na enige tijd in elk geval af te sluiten. Als maaltijd Filet Mignon bestelt en een kwartier later werd in het Italiaans gemeld dat deze niet voorradig was.
4 out of 5
by A verified traveler

A bit remote, but pretty

Posted Aug 12, 2012 on Hotels
Nice room, lovely view, staff very helpful when I needed some things refrigerated overnight. Breakfast ordinary. They should invest in a clothes dryer so the towels aren't all stiff and scratchy. Otherwise fine.
5 out of 5
by NicolaClaudio from Roma,Italia

hotel La Lanterna Sarteano

Posted Oct 8, 2011
hotel confortevole, ottima pulizia, buono il ristorante annesso