Ratings based on 10 Verified Reviews

3.4 out of 5
80% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
2.9 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Velp

Superhotel met nog betere service!

Posted Feb 6, 2017
lekker informele sfeer, het is alsof je thuis bent! Wij (gezin met 1kind hadden een kamer op de 1e verdieping geboekt, het hotel had ons in een grotere (en duurdere) kamer geplaatst omdat we dan wat meer ruimte en privacy zouden hebben en dat gewoon voor de oude prijs! Dit voorbeeld geeft precies aan hoe ze hier met je meedenken en je een zo prettig mogelijk verblijf willen bieden! Wij gaan zeker nog een keer terug!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amsterdam

Een omweg waard....

Posted Nov 7, 2016
Pros: Rust, charme, personeel. En ontbijt natuurlijk!
Cons: Sanitair kan een update gebruiken.
Location: Mooie RK-kerk in Sint Nyk met prachtige gebrandschilderde ramen.
Heerlijk rustig hotel met zeer vriendelijk personeel. Grote 'boskamer' met apart zitgedeelte. Sanitair wat gedateerd maar keurig. Een hotel om regelmatig terug te komen! Hebben al weer geboekt....
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler from Haarlem

Prachtige aanblik

Posted Sep 2, 2016
Pros: Aanblik, terras, familiaire sfeer
Cons: Oubollige sfeer veranderen, maar daar wordt aan gewerkt
Prachtige aanblik wanneer je aankomt. De oorsprong ligt aan oprijlaan met grasland en is omzoomd door bomen. Daarachter echter een twintigsteeeuwse aanbouw die nog wel een behoorlijke lik verf kunnen gebruiken. Eenpersoons kamers ( erg prettig dat er zoveel zijn) functioneel en schoon met aandacht voor de gast. De eigenaar vertelde dat de opknapwerkzaamheden nog in volle gang zijn. Terras heerlijk, van andere faciliteiten geen gebruik gemaakt wegens tijdgebrek. Goed verzorgd ontbijt. Alleen heel veel muggen in de kamer.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from den haag

redelijk hotel

Posted Aug 21, 2016
Sterk verouderde kamers: zeker geen luxe! De dienstverlening en omgeving compenseert gelukkig veel alsmede de kookkunst van de kok; prima!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Maarssen

In het land der blinden van St. Nyk is ...........

Posted Apr 18, 2016
Pros: Er is een kamer met diverse spellen zoals poolbiljart, sjoelbak, damspel, schaakspel en dartbord.
Cons: De handdoeken hebben geen ophang lusjes.
Location: Geen bijzonderheden.
Een simpel hotel, erg gedateerd, maar alles wat nodig is voor een overnachting is aanwezig. Douche, aparte wc, kleine tv, stoelen, tafeltje en een bed. Alles is klein, maar voldoende. Het bed ligt verrassend goed en slapen is dus geen probleem, de stilte is oorverdovend, hoewel de kamers een heel klein beetje de neiging tot gehorigheid hebben. De etenskaart is beperkt, maar de kwaliteit en de smaak zijn uitstekend. Het ontbijt is overvloedig. De prijs past bij het gebodene.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Macam

Bel établissement dans un cadre verdoyant

Posted Jun 29, 2014
Pros: Le cadre, les services généraux: bar, salons etc... Le calme, le silence.
Cons: L'accès au GPS n'est pas évident: le mien m'a emmené à un autre hôtel situé à quelques centaines de mètres.
Accueil correct, un minimum d'anglais est nécessaire, quoique le responsable a fait l'effort de me parler quelques mots en français. Chambre conforme au descriptif. L'endroit ou se prennent les petit-déjeuners vaut le détour: des stalles parfaitement refaites. Repas : le daily menu à 25 €, boissons en plus. Copieux, très correct.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 1, 2014
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by tom from e

Hôtel atypique

Posted Jan 23, 2014
Loin des chambres aseptisées, cet hôtel, surtout les chambres, dégagent un certain charme nordique, c'est un peu vieillot mais il y a une âme dans cet hôtel et les employés sont charmants. Par contre j'ai eu froid dans ma chambre
3 out of 5
by joke from utrecht

Leuke locatie vlakbij golfbaan

Posted Sep 13, 2013
Pros: Het restaurant
Cons: Kamers renoveren
Location: Mooie golfbaan in de buurt
Kamers erg oud , wel schoon . Badkamers erg ouderwets , klein . Niet van deze tijd . Wel schoon . Als je geen hoge verwachtingen hebt , goed voor een nachtje .
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Bellissimo il posto ma l'hotel un po' deludente

Posted Apr 15, 2013
La location è meravigliosa. Ma le condizioni della struttura e delle camere lasciano un po' a desiderare..