Ratings based on 34 Verified Reviews

3.7 out of 5
82% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.1 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Margaret

take the chance

Posted Aug 27, 2017 on Hotels
We were surprised that a 3star hotel in Friesland would be so uniquely the 70s in its authentic simplicity, cleanliness,good food and friendly service. There are even old fashioned Dutch games to play!
Comment from Hotel Management
Sep 3, 2017
Many thanks for this review. Warm regards from Hotel management & employees
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2017 on Hotels
4 out of 5
by Tony from Portsmouth

A nice family-run place to stay

Posted Jul 30, 2015 on Hotels
No problems.. a old farmhouse with newer extension out back, it's the second time we've chosen to stay there.
2 out of 5
by MikeM from UK

Disappointing

Posted Sep 29, 2014 on Hotels
From the outside the hotel looked good. Entering the hotel the restaurant was welcoming although it looked a little expensive. The single rooms that we had booked were an absolute disappointment. They resembled a prison cell. Although clean, the room had painted brick walls, a low divan bed with an upper bunk hidden behind curtains, a toilet without a lid, a depressing small shower and the heating was not on. No telephone even to call reception. Incredibly small too. I don't know what the original intention of the hotel was, but [perhaps it was for school kids on a cycling holiday. No good at all for older visitors. Not a room you wished to stay in. The original decor of the hotel public areas was full of character and the continental breakfast was really good. But the whole place had seen better days and desperately needed some new management cultures imposed!
4 out of 5
by Peter

Quandry

Posted Jul 2, 2012 on Hotels
I can’t vouch for the rest of the rooms but the one I stayed in was very dated and tired. Normally I would have given this hotel a low score based on the room but the rest of the hotel more than made up for this. The staff were friendly and attentive, the food was excellent, the main hotel was wonderful and the grounds were lovely with several quiet wooded walks. I would definitely stay here again.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Renswoude

Leuk hotel, wat op een prachtige locatie staat.

Posted Jul 2, 2017
Pros: Het oude hoofdgebouw, wat er ontzettend gezellig uit ziet.
Cons: Zet op de site een paar foto,s van het bijgebouw, dat vonden wij toch wel jammer. Het hoofdgebouw is prachtig, maar het bijgebouw wat minder.
Location: Super locatie, en van de nabije activiteiten is geen gebruik gemaakt.
Het hotel ligt op een prachtige locatie, een mooie bosrijke omgeving. Een mooie oprijlaan met een mooi vooraanzicht. Het bij gebouw waar uiteindelijk de kamers zijn ziet ernaar ons idee een beetje verouderd uit en past niet helemaal bij het hoofdgebouw. De kamers zijn wat gedateerd, maar wel van alle gemakken voorzien, en wat belangrijk is, schoon. De bedden slapen lekker(boxsprings) en zeker geen doorgelege matrassen. Ook stond er netjes een extra bed voor ons zoontje klaar. Wel hebben ze een leuke ruimte waar je bij slecht weer best een paar uurtjes plezier kunt hebben dmv een poolbiljart dam en schaakspel e.d. Het personeel is ontzettend behulpzaam en erg vriendelijk. Het ontbijt ziet er netjes en verzorgd uit. Al met al een geslaagde overnachting voor ons.
3 out of 5
by A verified traveler

Voldoende voor snelle doorreis

Posted Jun 26, 2017 on Hotels
Prima hotel voor snelle doorreis. Service is prima en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Gezellige bar (zeker buiten!). Ontbijt heeft alle basis zaken ruim voorhanden. Minpunt tijdens mijn verblijf waren de lawaaiige Polen. Het telefoongesprek was door de dunne muren op de hele verdieping en een verdieping lager uitstekend te volgen tot kwart voor twee 's nachts. Het hotel gaat hier overigens actie op ondernemen.
Comment from Hotel Management
Jul 1, 2017
Dank voor deze feedback. Naar aanleiding van dit geluidsoverlast in de nachtelijke uren hebben we afscheid genomen van deze gasten. We zullen er alles aan doen om een eventueel toekomstig verblijf nog meer naar tevredenheid te laten verlopen.
5 out of 5
by Lennart

Toppen ställe

Posted Apr 4, 2017 on Hotels
Toppen ställe, lugn fint läge! Egen restaurang med fantastisk mat!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Velp

Superhotel met nog betere service!

Posted Feb 6, 2017
lekker informele sfeer, het is alsof je thuis bent! Wij (gezin met 1kind hadden een kamer op de 1e verdieping geboekt, het hotel had ons in een grotere (en duurdere) kamer geplaatst omdat we dan wat meer ruimte en privacy zouden hebben en dat gewoon voor de oude prijs! Dit voorbeeld geeft precies aan hoe ze hier met je meedenken en je een zo prettig mogelijk verblijf willen bieden! Wij gaan zeker nog een keer terug!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amsterdam

Een omweg waard....

Posted Nov 7, 2016
Pros: Rust, charme, personeel. En ontbijt natuurlijk!
Cons: Sanitair kan een update gebruiken.
Location: Mooie RK-kerk in Sint Nyk met prachtige gebrandschilderde ramen.
Heerlijk rustig hotel met zeer vriendelijk personeel. Grote 'boskamer' met apart zitgedeelte. Sanitair wat gedateerd maar keurig. Een hotel om regelmatig terug te komen! Hebben al weer geboekt....