Ratings based on 29 Verified Reviews

3.6 out of 5
80% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
4.4 Service & staff
2.9 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Tony from Portsmouth

A nice family-run place to stay

Posted Jul 30, 2015 on Hotels
No problems.. a old farmhouse with newer extension out back, it's the second time we've chosen to stay there.
2 out of 5
by MikeM from UK

Disappointing

Posted Sep 29, 2014 on Hotels
From the outside the hotel looked good. Entering the hotel the restaurant was welcoming although it looked a little expensive. The single rooms that we had booked were an absolute disappointment. They resembled a prison cell. Although clean, the room had painted brick walls, a low divan bed with an upper bunk hidden behind curtains, a toilet without a lid, a depressing small shower and the heating was not on. No telephone even to call reception. Incredibly small too. I don't know what the original intention of the hotel was, but [perhaps it was for school kids on a cycling holiday. No good at all for older visitors. Not a room you wished to stay in. The original decor of the hotel public areas was full of character and the continental breakfast was really good. But the whole place had seen better days and desperately needed some new management cultures imposed!
4 out of 5
by Peter

Quandry

Posted Jul 2, 2012 on Hotels
I can’t vouch for the rest of the rooms but the one I stayed in was very dated and tired. Normally I would have given this hotel a low score based on the room but the rest of the hotel more than made up for this. The staff were friendly and attentive, the food was excellent, the main hotel was wonderful and the grounds were lovely with several quiet wooded walks. I would definitely stay here again.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Velp

Superhotel met nog betere service!

Posted Feb 6, 2017
lekker informele sfeer, het is alsof je thuis bent! Wij (gezin met 1kind hadden een kamer op de 1e verdieping geboekt, het hotel had ons in een grotere (en duurdere) kamer geplaatst omdat we dan wat meer ruimte en privacy zouden hebben en dat gewoon voor de oude prijs! Dit voorbeeld geeft precies aan hoe ze hier met je meedenken en je een zo prettig mogelijk verblijf willen bieden! Wij gaan zeker nog een keer terug!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amsterdam

Een omweg waard....

Posted Nov 7, 2016
Pros: Rust, charme, personeel. En ontbijt natuurlijk!
Cons: Sanitair kan een update gebruiken.
Location: Mooie RK-kerk in Sint Nyk met prachtige gebrandschilderde ramen.
Heerlijk rustig hotel met zeer vriendelijk personeel. Grote 'boskamer' met apart zitgedeelte. Sanitair wat gedateerd maar keurig. Een hotel om regelmatig terug te komen! Hebben al weer geboekt....
4 out of 5
by A verified traveler

Mooi

Posted Sep 24, 2016 on Hotels
1 nacht op doorreis. Mooi hotel, gedateerde kamers maar goed onderhouden, prima. Mooi restaurant, goed ontbijtbuffet. Mooie ligging.
4 out of 5
by A verified traveler from Köln

Gutes Hotel für Geschäftsreisende

Posted Sep 12, 2016 on Hotels
Gut erreichbares Hotel. Die Zimmer sind von der Ausstattung schon etwas älter aber immer noch vorzeigbar. Das Restaurant hat eine kleine aber recht gute Speisekarte und die Preise sind völlig in Ordnung.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler from Haarlem

Prachtige aanblik

Posted Sep 2, 2016
Pros: Aanblik, terras, familiaire sfeer
Cons: Oubollige sfeer veranderen, maar daar wordt aan gewerkt
Prachtige aanblik wanneer je aankomt. De oorsprong ligt aan oprijlaan met grasland en is omzoomd door bomen. Daarachter echter een twintigsteeeuwse aanbouw die nog wel een behoorlijke lik verf kunnen gebruiken. Eenpersoons kamers ( erg prettig dat er zoveel zijn) functioneel en schoon met aandacht voor de gast. De eigenaar vertelde dat de opknapwerkzaamheden nog in volle gang zijn. Terras heerlijk, van andere faciliteiten geen gebruik gemaakt wegens tijdgebrek. Goed verzorgd ontbijt. Alleen heel veel muggen in de kamer.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from den haag

redelijk hotel

Posted Aug 21, 2016
Sterk verouderde kamers: zeker geen luxe! De dienstverlening en omgeving compenseert gelukkig veel alsmede de kookkunst van de kok; prima!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Maarssen

In het land der blinden van St. Nyk is ...........

Posted Apr 18, 2016
Pros: Er is een kamer met diverse spellen zoals poolbiljart, sjoelbak, damspel, schaakspel en dartbord.
Cons: De handdoeken hebben geen ophang lusjes.
Location: Geen bijzonderheden.
Een simpel hotel, erg gedateerd, maar alles wat nodig is voor een overnachting is aanwezig. Douche, aparte wc, kleine tv, stoelen, tafeltje en een bed. Alles is klein, maar voldoende. Het bed ligt verrassend goed en slapen is dus geen probleem, de stilte is oorverdovend, hoewel de kamers een heel klein beetje de neiging tot gehorigheid hebben. De etenskaart is beperkt, maar de kwaliteit en de smaak zijn uitstekend. Het ontbijt is overvloedig. De prijs past bij het gebodene.