Ratings based on 12 Verified Reviews

3.7 out of 5
100% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.8 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Buckinghamshire, England

Family run hotel, close to Skopelos port.

Posted Jun 1, 2015
Pros: We really liked the apartment with it's private rooftop terrace and the homely atmosphere. The owner was friendly and she made us feel very welcome.
Location: Skopelos is a lovely island. There are many beautiful beaches and the town of Skopelos is unspoilt and the people are very nice and helpful.
When arriving late at night by ferry from Agios Konstantinos we could see the hotel sign from the port. It was a short walk up a couple of winding lanes. The friendly owner of the hotel had waited up for us and showed us to our apartment. The rooms were lovely and clean, everything was freshly painted and well looked after. There were plenty of towels provided. The view from our private terrace was outstanding, looking over the town rising to the left, the harbour and bay in front and the wooded hills to the right. We had breakfast on the terrace every morning which was prepared for us with loving care by the owner. The hotel is ideally situated in the centre close to many tavernas and restaurants. We really enjoyed our stay there.
4 out of 5
by Suvlitsa

6 μέρες στο Regina hotel

Posted Sep 4, 2017 on Hotels
Περάσαμε πολύ ωραία!!!Ήταν όλα καθαρά και οι ιδιοκτήτες πολυ φιλικοί!!το κτίριο είναι παλιό αλλά τα δωμάτια περιποιημένα και τα καθαρίζουν συνέχεια!!!
1 out of 5
by CATHERINE

Posted Aug 14, 2017 on Hotels
Ce hotel n'est pas du tout agréable !
3 out of 5
by Matilda

Dugligt för en natt eller två, inte mer.

Posted Aug 6, 2017 on Hotels
Vi spenderade 4 nätter i början av augusti på Regina Hotel. När vi kom fick vi veta att vårt rum inte var klart, och när vi kom tillbaka 1 timme senare fick vi veta att det rummet vi hade bokat var upptaget och att vi skulle få ett annat, mindre rum för att sedan få byta till det egentliga rummet dagen efter. När vi kom ner till receptionen morgonen därpå fick vi veta att vårt egentliga rum inte skulle bli ledigt heller denna dag, men att vi skulle få byta till ett större rum liknande vårt egentliga, vilket vi behöll resten av vistelsen då vi inte orkade byta rum en tredje gång. Krånglet med rummen förvärrades ytterligare av att det var svårt att kommunicera på engelska med personalen. Det första rummet var oerhört litet, och det andra var inte stort det heller. Balkongerna var oerhört små, gick knappt att sitta på, och vi hade ingen utsikt alls på någon av balkongerna, däremot finns det en gemensam balkong med ett bord och två stolar på plan 2 där en har en väldigt fin utsikt mot hamnen. Kylskåpet på rummet fick vi stänga av varje natt då det väsnades något oerhört (och då är vi verkligen inte kinkiga med ljud). Även AC:n var väldigt gammal och högljudd. Trycket i duschen var oerhört undermåligt. Det stank avlopp på toaletten, vilket var beklagligt då toalettdörren inte gick att varken stänga eller, för den delen, låsa. Ingen toalett för pryda eller doftkänsliga. Läget är utmärkt, nära till allt, men vi kommer inte återvända till Regina Hotel efter våran upplevelse...
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from novara

hotel con clima familiare

Posted Aug 27, 2014
Pros: sicuramente il clima familiare. il mio compagno ha apprezzato anche le dimensioni discrete del bagno e il materasso non troppo morbido
Cons: un piccolo particolare: sarebbe meglio se a colazione il pane fosse fresco
Location: ottima la posizione: tranquilla ma nello stesso tempo in pieno centro
l'hotel visto dal porto ci ha spaventato: un cubo grigio in mezzo agli altri edifici che sembrava quasi una prigione. arrivati siamo stati accolti dalla proprietaria, una gentile signora che è stata premurosa con noi per tutto il periodo del nostro soggiorno. ci ha fatto tenerezza vedere che, per supplire alla sua scarsa conoscenza dell'inglese, faceva fare da interprete alla ragazza che si occupava delle pulizie
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from München

Einer der schönsten Ausblicke überhaupt

Posted Aug 10, 2014
Pros: Die Terrasse, die zentrale Lage, die Sauberkeit und die Nettigkeit der Besitzerin. Die anderen Zimmer haben kleinere Balkone.
Location: Zentral. Bummeln, einkaufen, essen gehen
Von unserer riesigen Terrasse in unserem Appartment im obersten Stock des Hotels hatten wir einen Rundumblick auf Hafen, Schiffe, Meer, Inseln, Skopelos rundum am Hang, herrlich.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2014 on Hotels
4 out of 5
by Göran from Stockholm

Slitet, men fantastiskt läge och underbara ägare

Posted Jul 11, 2014 on Hotels
Hotellet ligger perfekt i Skopelos stad, mindre än en minuts promenad ner till hamnen med alla restauranger, men man slipper bli störd. Balkongerna är små, men med fin utsikt över hamnen. Ägarna mycket hjälpsamma och fixar för att allt ska fungera på bästa sätt.
4 out of 5
by Jan from Oslo

Hjemmefølelse i vakre omgivelser

Posted Jun 21, 2014 on Hotels
Dette hoteller er et familiedrevet hotell, med Regina som styrer. Dette er en dame som virkelig får deg til å føle deg hjemme, og ønsker at du skal ha det bra fra ende til annen. Da vi ankom var hun raskt med å ta imot oss og lot oss selv velge hvilket rom vi ønsker. Engelsken hennes er ikke den beste, men man forstår hennes varme og omtanke for deg som gjest. Området rundt ligger på en liten høyde, bare minutters gange fra havnen og sentrum, der du kan nyte solnedganger og se på bylivet fra din egen veranda. Standarden på hotellet er relativt enkelt, dvs en seng, et bord, en veranda og noen stoler, badene er det eneste som er pusset opp i nyere tid. Så dersom du ikke er ute etter 5- stjerners luksus så er dette stedet å bo på dersom du ønsker å oppleve skopelos, for det du mangler i moderne luksus får du igjen i fantastisk service og ekte gresk varme.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 25, 2013 on Hotels