Ratings based on 44 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
83% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.2 Service & staff
2.9 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Oguzhan

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Jaakko from Helsinki

okay place to stay

Posted Jun 4, 2016 on Hotels
The room was generally fine and clean enough. There were just two things bothering: The bed was very noisy and the bathroom equipment old, broken or low quality.
5 out of 5
by Ida from Älmhult

Trevliga och hjälpsamma

Posted May 11, 2016 on Hotels
Det var sjätte gången jag var i Skopje och bodde på samma hotell så bara det säger en hel del. Trevlig och hjälpsam personal. Känner mig välkommen och hemma där. Nära till centrum men ändå ett lugnt område. Mycket att se i Skopje och i utkanten. Kan verkligen rekommendera Matka, naturskönt område med sjö och grottor som ligger 2 mil utanför staden.
4 out of 5
by Jens Pauli from Faroe Islands

Short stay

Posted Dec 16, 2015 on Hotels
Nice staff and clean. Lack some maintenance such as not all light bulbs in the room are working, old toilets, minor broken things. If you don't mind those things it is fine. Very good value for money.
2 out of 5
by Mika

This traveler left a rating score only Posted Nov 25, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from München, Bayern

günstiges Hotel unweit Stadtzentrum

Posted Aug 10, 2015
Pros: Der Service und die Freundlichkeit des Servicepersonals hat mir gut gefallen
Cons: Bei Hitzetagen im Sommer, wie in den vergangenen Tagen der Fall, wäre ein Ventilator im Zimmer hilfreich (könnte als Service vom Hotel angeboten werde
Location: Das Hotel liegt relativ zentral, alle wichtigen Baudenkmäler (Museen, Fußgängerzone, oper, Alter Basar etc.) sind fußläufig bequem zu erreichen.
Kultur- und Erholungsreise in der Hauptstadt von Mazedonien; Besuch wichtiger historischer Bauwerke, Denkmäler und Museen. Habe dafür günstiges Hotel in fußläufiger Entfernung zum Stadtzentrum benötigt. ANI ist von den Hotelangeboten in Skopje mit das günstigste Hotel, das relativ nahe am Stadtzentrum liegt und einen guten Service (zum günstigen Preis) bietet.
4 out of 5
by A verified traveler from Tilburg

Ons verblijf in Skopje

Posted May 29, 2015
Pros: Authentiek, vriendelijke mensen.
Cons: Hoekje waar je informatie kunt vinden over Skopje en directe omgeving.
Location: Het centrum goed te bereiken en een bezoek aan de kloof aan te raden. Bezoek van een aantal kloosters en het grote kruis op de bergtop.
Prima hotel voor een paar dagen Skopje in een rustige wijk met toch wat eetgelegenheden. Het ontbijt stelde niet veel voor maar was goed. De kamers voor een paar nachten prima.
5 out of 5
by Ida from Sweden

Bara plus poäng till hotell och personal

Posted Mar 13, 2015 on Hotels
Det var tredje gången jag besökte Skopje och bodde på samma hotell. Personal och service var perfekt. Lugnt område och nära till centrum. Jag kommer att boka samma hotell nästa gång jag reser till Skopje. Kan varmt rekommendera det.
1 out of 5
by Tuula from Stockholm

Missnöje på hotell Ani

Posted Nov 2, 2014 on Hotels
Jag och min väninna var väldigt besvikna på hotell Ani. Frukosten var väldigt dålig. Det ingick endast 1 kopp kaffe. Vi fick betala extra av andra koppen. Det fanns varken duschdraperi eller duschvägg som gjorde att toaletten var helt blött efter att man hade duschat. Personalen, framförallt ägaren var väldigt otrevlig. Vi tog upp våran missnöje redan på andra dagen. Personalen sade att det står på hotellinfo hur frukosten är. Men det stämde absolut inte. Vi sade att vi ville byta hotell och varför. Det var OK enl killen som arbetade där " It is your choice " svarade han. Men det blev väldigt otrevlig stämning när vi tog upp bytet med ägaren på måndag. Han försökte genom hotelser och skridandet få oss betala för 3 nätter. Vi vägrade betala för 3 nätter. Vi var nästan de enda gäster där. Vi lyckades komma fram att vi betalar för 2 nätter. Han försökte få oss skriva vänligt i Trip advicer om hans hotell. Enl honom kan man inte få bättre frukost om man betalar så lite av hotellet. Men vi fick det på hotell Anja som ligger väldigt centralt. Personalen var väldigt vänlig där. Vi bodde på apartementos delen billigt, 35 euro/ natt för 2 personer ( billigare än Ani ). Vi kommer aldrig rekommendera någon att bo på hotell Ani. Men däremot rekommenderar vi varmt boka rum på Anja. Anja verkar vara i stort sett fullbokad hela tiden.
4 out of 5
by A verified traveler from b

Prima hotel op uitstekende locatie

Posted Oct 18, 2014
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Geen luxe oid, maar gewoon een prima betaalbaar hotel op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Bijzonder aardig en behulpzaam personeel. 'Basic' kamers en een 'basic' ontbijt. Grootste nadeel: het water in de douches is niet echt warm te krijgen. Hoogstens lauw.