Ratings based on 343 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
97% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 8, 2015
Pros: Beliggenheden og faciliteterne
Cons: Meget langsom servering i restaurant.
Location: Beliggenheden er hotellets mest attraktive særpræg
Reception der havde travlt med at tale med kollega i stedet for at ekspedere mig/ gæsten. Meget langsom servering i restaurant.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Connie

This traveler left a rating score only Posted Jun 2, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ivan from Tøllebølle

rimelig

Posted May 31, 2015 on Hotels
i Grunden godt men mangel på tv kanaler og ikke ret meget aftensmad at vælge imellem 1 forret,2hovdereter og en dessert
4 out of 5
Recommended
for Families
by Kristian from Aalborg

Kommer igen :O)

Posted May 28, 2015 on Hotels
Et kort weekend ophold fra lørdag til søndag. Personalet er super venlige og altid smilende. God morgenmads buffet. Der manglede lidt rengøring på suiten, men ikke noget der betød det helt store for vores ophold. Så det afholder ikke os for at komme igen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by pär from Drumbay

nära natur

Posted May 11, 2015 on Hotels
Mycket trevligt hotell med fina strövområden. Lite avlägset men hotellet har mycket att erbjuda
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Ulla

This traveler left a rating score only Posted May 4, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

super sports ophold

Posted May 4, 2015 on Hotels
unikt område som indbyder til aktivitet. Comwell tilbyder fantastiske muligheder både inde og ude. Bør opleves og nydes
4 out of 5
Recommended
for Families
by ELLEN LYKKE from Vejle

en flot femmer.

Posted May 2, 2015 on Hotels
Hotellet er smukt beliggende nær Rebil naturpark. Personalet er venligt, hotellet er komfertabelt og morgenmaden i top.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

matela trop mou

Posted Apr 26, 2015 on Hotels
matelas trop mou donnant mal au dos sinon sejour parfait
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Poul from Storvorde

Fødselsdagsgave

Posted Apr 26, 2015 on Hotels
Et Nordea møde, hvor der var spisning bagefter med dejlig mad og vin ad libitum, så kræver det næsten en overnatning!!