Ratings based on 2,280 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
95% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.5 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posizione ottimale per l'aeroporto

Posted Nov 16, 2016
Pros: Posizione, confort pulizia
Cons: Prezzo.
Location: Di fronte all'aeroporto
2 out of 5
by A verified traveler

Vandrarhem ej hotell

Posted Nov 11, 2016
Pros: Juicen.
Cons: Det mesta. Framförallt ej toalett på vissa rum.
Location: Vänta på flyg eller buss.Vischan.
När besticken och kärlen är fler än det som är ätbart vid en frukost måste man tänka om. Borde betecknas som vandrarhem inte hotell. Men är givetvis ett alternativ när det andra alternativet är en 2000 SEK taxiresa. Detta vandrarhem upplevs dock bäst sovande och under en väldigt kort tidsperiod..
4 out of 5
by A verified traveler

Bra läge och trevlig personal

Posted Oct 18, 2016
Pros: Personalen. Frukosten. Väldigt fin lobby.
Cons: Ljudnivån i rummen
Allt förutom ljudisoleringen i rummen var bra! Vi hade ett Quicksleep-rum. Såfort en dörr öppnades lät det som att det var vår dörr. Vi hörde vad alla sa utanför. Och det var inte optimalt när vi skulle upp 04.00 och försökte få lite sömn! Men som sagt var vi nöjd med allt annat!
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 19, 2016
Very cool place, conveniently located near the airport.
3 out of 5
by A verified traveler

Come appoggio in attesa del volo

Posted Sep 10, 2016
Bella hall. Stanze minimali ma molto pulite. Servizi in comune anche questi molto puliti. Utile per riposarsi in attesa dei voli o se si arriva in tarda serata.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 6, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Boende för tidig flygavgång

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Bra och ganska prisvärt alternativ
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Ok som övernattning
4 out of 5
by A verified traveler from Cracovie

Pratique.

Posted Sep 4, 2016 on Hotels
Hotel propre. A 2 pas de l'aéroport. Petit déjeuner pas terrible, très simple. Très cher pour une nuit à l'aéroport: 84€.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 3, 2016 on Hotels
Jag bokade rummet för jag hade ett tidigt flyg och ville sova ordentligt innan flyget. Tyckte det var en smart ide, att man inte tänkt på det förrut! Tyvärr fick jag inte sova så mycket. Lobbyn spelade musik sent in på kvällen och det hördes in i rummet. TV-apparater var på i lobbyn på hög volym trots att ingen tittade. Folk kom sent och slog i sina dörrar, plus dörrarna till det gemensamma badrummet som var mitt emot i korridoren. Jag önskar att hotellet var lite tystare eller bättre isolerat, speciellt som de vet att folk behöver sova för sina tidiga flyg.