Ratings based on 263 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
86% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Mysigt, mkt trevlig personal o god frukost!

Posted Jul 19, 2016
Fick fint rum, superbra bemötande och frukostbuffen var otroligt god och det fanns mkt att välja på. Barnvänligt så rekommenderar det även till barnfamiljer.
Comment from Hotel Management
by Åsa, Hotel Management
Tusen tack! Vänliga ord är det bästa vi vet (förutom nöjda gäster). :-)
4 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Unikt hotell i gammal fabrik

Posted Jun 28, 2016
Pros: Sättet som dom har renoverat en gammal fabriks lokal, grymt imponerande!
Cons: Senare frukost vardagar, missade frukosten eftersom vi trodde att den serverades fram till 10.00. Inte hotellets fel.
Location: Nyköping är en mysig stad att strosa runt i.
Som bilintresserad blev jag glad över ägarens privata samling av bilar som stod uppställda inne på hotellet, inga dåliga bilar!!
Comment from Hotel Management
Jul 9, 2016 by Åsa, Hotel Management
Tusen tack för ert omdöme! Väldigt rart att höra att Ni trivdes hos oss och i vår vackra stad Nyköping! Kom tillbaka
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 20, 2016 on Hotels
Mycket bra men saknade dubbelsäng.
4 out of 5
by Helena

This traveler left a rating score only Posted Apr 16, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Åke

Posted Apr 13, 2016 on Hotels
Trevligt med bra bemötande, bra träningsmöjligheter med stor swimmingpool.
3 out of 5
by Sofie

Posted Apr 11, 2016 on Hotels
Hotellet hade en dålig standard. Rummet var okej men kändes gammalt. Frukosten var inte så som hotellfrukost i Sverige brukar vara. Besviken. Positivt med boendet var att det fanns stort gym och bad.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 30, 2016 on Hotels
5 out of 5
by susanne from stockholm

Relaxa, mysa, träna för den som vill

Posted Mar 2, 2016 on Hotels
jättefin entré med nya loungemöbler, så trevligt. Matsalen är omgjord, det blev mkt fint. Bra frukost. Härligt med simbassäng, gym, 2 bubbelpooler, relaxavdelning som man får nyttja i hotellvistelsen. Den bokade massagen var toppen!
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 1, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Andreas from Örebro

Mysig och avkopplande miljö

Posted Feb 18, 2016 on Hotels
Avkopplande, lugn miljö, stort hotell som slukar mycket folk, lugnt, trivsamt och avkopplande miljö, trevlig och hjälpsam personal