Ratings based on 449 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
97% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.4 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Prima. Fijn zwembad erbij aanwezig

Posted Feb 5, 2016
Prettig verblijf erg vriendelijke staf, zwembad en mooie omgeving maken het af.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Rustig gelegen

Posted Jan 20, 2016
Mooi hotel met goede faciliteiten gelegen op een rustige locatie.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from nijmegen

Leuk hotel

Posted Jan 18, 2016
Pros: Alles
Cons: Ik zou het niet weten
Ik was er al eens geweest en het is een zeer goed hotel zeer goede bedden prachtige ligging fijn personeel wat wil een mens nog Meer ? Lekker eten voor een goede prijs als ik weer in de buurt moet Zijn ga ik zeker terug
3 out of 5
by A verified traveler from Emmen

Niet voldaan aan verwachtingen

Posted Jan 15, 2016
Pros: de omgeving
Cons: - schonere kamers - luxere kamers - prijs verlagen
onze verwachting van dit hotel waren hoog! zeker aan de hand van de prijs van de kamer meer verwacht! de kamer was niet schoon, veel stof wat niet prettig is voor mensen met een allergie. Tevens was de douche slang kapot en de rails van het gordijn, deze zouden gemaakt worden maar dit is niet gedaan. Ook de kamer aan de zijde van de parkeerplaats was zeer gehorig. De zwembad en de sauna waren druk door gasten van buitenaf. Ook de fitnesruimte was niet bruikbaar door de drukte! De locatie van het hotel is wel prachtig, en ook de omgeving.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from veghel

Genieten!

Posted Jan 15, 2016
Ik Was met mij gezin, man en dochter even lekker weg. Het personeel Is zeer vriendelijk en attent. We zouden met 3en in een kingsize bed slapen, Maar ze hadden toch een extra bed erbij gezet. Alles Was heel netjes en schoon. Het zwembad Was genieten voor ons en onze dochter. Ook de sauna en de stoomcabine Was ontspannen. Extra handdoeken voor het zwembad of de sauna krijg je bij de balie dus hoef je ook niet zelf mee te nemen. Het ontbijt Was heel goed verzorgd, voor de kinderen poffertjes dat Is feest! we hebben genoten.
2 out of 5
by A verified traveler from Bochum

In die Jahre gekommen

Posted Jan 10, 2016
Das Zimmer war renovierungsbedürftig, die Tapete löste sich an manchen Stellen und die Wandfarbe ähnelte einem Nikotingelb bis grün. Es roch auch nicht gut . Wenn man auf das Zimmer kam hatte man einen muffigen Schweißgeruch in der Nase. Die Aussicht auf den Parkplatz rundete den Gesamteindruck ab. Das Frühstück entsprach einem kleinen Hotel in Deutschland, wenig Auswahl und der Kaffee (Industrie Kaffekapseln ) so schlecht, daß wir ihn nicht trinken konnten. Das Einzige was ok ist, war der Wellnessbereich und die freundlichen Angestellten. Wir waren enttäuscht.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Excellent hotel close to all amenities

Posted Jan 7, 2016
Pros: Everything
Cons: Nothing
Location: The location was quite good close to the beach, shops and place of interest
The hotel was excellent both the services and the staff especially the food and wines, quite at a reasonable price.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Pool and Gym closed at 18H00 due 26th December SAD

Posted Jan 2, 2016
Pros: Location
Cons: Open hours of pool and gym
Location: Good location
Pool and Gym closed at 18H00 due 26th December SAD but Real
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Delft

Posted Dec 29, 2015
Location: Goed bereikbaar. Gecombineerd met legermuseum nog geen 10 min.
Vriendenlijk personeel zeker in restaurant tijdens ontbijt. Kamer prima verzorgd!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

mooi schoon en netjes

Posted Dec 1, 2015
Pros: de entree en slaapkamer
lekker relax en mooi hotel schone en mooie kamers en lekker onbijt