Ratings based on 31 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
88% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Oké

Posted Sep 7, 2016
Oké prima accomodatie in een mooie omgeving nabij utrecht
5 out of 5
by Ronald from Borger

Prima overnachtinsplek

Posted Jun 18, 2016 on Hotels
Prima ontvangst, gastvrij, veel mensen die hier verblijven voor een conferentie. Wel je kostbaarheden uit de auto meenemen omdat er veel autoinbraken voorkomen. Ook tijdens mijn verblijf was dit het geval. Restaurant is prima, ontbijt aan de prijs.
4 out of 5
by A verified traveler from M

Fijn hotel

Posted Mar 19, 2016
Mooi gelegen hotel met een aangrenzend klooster wat is omgebouwd tot hotel. Kamers zijn sober en groot genoeg.
Comment from Hotel Management
Mar 28, 2016 by René Giel, directeur, Hotel Management
Beste Jeff, hartelijk dank voor de positieve beoordeling van ons hotel. Fijn dat je genoten hebt van de ligging en de gebouwen. Graag tot ziens in Soesterberg. Met wereldse groet,
3 out of 5
by Eva

This traveler left a rating score only Posted Mar 17, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Magnus from Oslo

Kontakt der Kontinenten

Posted Feb 12, 2016 on Hotels
One brief night, late arrival and early check-out. Good breakfast and pleasant personell.
Comment from Hotel Management
May 28, 2016 by Rene, Hotel Management
Dear Magnus, Thank you for posting this positive review. Happy to read that you are satisfied with our service. Too bad that your stay was a bit short. I Hope you can enjoy our hospitality longer next time. Kind regards, René Giel, Managing director
4 out of 5
by A verified traveler

Een aanrader

Posted Jan 29, 2016 on Hotels
Slechts 1 overnachting maar voor herhaling vatbaar
3 out of 5
by Richard

Posted Aug 29, 2015 on Hotels
De tegels rondom het toilet leken niet schoon. En er dwarrelde een hoop stof op in de badkamer. Waarschijnlijk is de kamer lang niet gebruikt, of slecht gestofzuigd
5 out of 5
by A verified traveler

Vriendelijk, netjes en met heerlijke thee

Posted Aug 29, 2015 on Hotels
Een onverwacht super hotel! Pluspunten: koffie en thee beschikbaar, thee-keuze, licht en ruimte van lounche, zeer nette en schone kamer. Zag dat anderen aangaven dat de kamer niet ruim is. Voor een eenpersoonskamer en voor 1 nacht vond ik het uitstekend! Kom zeker terug.
4 out of 5
by Huib from Borne

MINDER ASPECT IS DE MOBIELE TELEFONIE VERBINDING

Posted Aug 29, 2015 on Hotels
Prima, het enige nadeel is de slechte bereikbaarheid van de mobiele telefonie.
4 out of 5
by A verified traveler

Schönes und ruhiges Hotel in der Natur.

Posted May 21, 2015
Günstig gelegen zwischen Utrecht und Amersfoort. Mit Auto ist man schnell in beiden Städten. Ideal für Reisende, die die Nacht außerhalb und in Ruhe verbringen möchten. Mein Einzelzimmer war klein, zweckmäßig eingerichtet und sauber. Die Zimmer haben einen Flachbildfernseher, Kofferablage und einen Kleiderschrank. Nichts für Anspruchsvolle, aber dafür zahlt man auch nicht viel. Das Hotel bietet einen sehr guten Service. Internet ist kostenlos (W-Lan). Das Personal ist sehr freundlich. Der Aufenthaltsraum ist groß. Es gibt gemütliche Sofas, kostenlosen Kaffee und eine vielfältige Teeauswahl. Zudem Bonbons, eine kleine Bibliothek, Zeitungen sowie diverses Infomaterial. Alles in allem ein angenehmer Aufenthalt und für Autofahrer (kostenlose Parkplätze!!) sehr empfehlenswert.