Ratings based on 80 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
90% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.1 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Stord

Sentralt

Posted Sep 13, 2016
Bra hotell, sentralt, reint. TV med mulighet å se engelske fotballkamper.
5 out of 5
by A verified traveler

Fint hotel nært høyskolen

Posted Sep 10, 2016
God seng. Ble godt tatt i mot. Duftet deilig fra middagen. Esterisk vakkert. Stort og nyrenovert(såg slik ut) rom
4 out of 5
by Fabio from Bergamo

Consiglio ma senza colazione.

Posted Aug 15, 2016 on Hotels
Tutto bene,hotel pulito e personale cortese. Peccato per la colazione solo salata. Altrimenti sarebbe stato perfetto.
3 out of 5
by Audun from Ålgård

Bra service på koselig hotell

Posted Aug 15, 2016 on Hotels
Vi hadde bestilt dobbelt rom da vi skulle kjøre flyttelass til vår yngste sønn som skulle begynne på høyskolen.En hyggelig mann i resepsjonen inviterte sønnen vår til gratis frokost selv om han ikke var gjest ved hotellet. Ellers et koselig hotell med helt grei frokost(bl.a egg og bacon) Litt bråk nattestid pga pub tilhørende hotellet og restaurant/pub rett over gata.
4 out of 5
by A verified traveler

Bra hotell men dårlig frokost.

Posted Aug 14, 2016 on Hotels
Kjempe bra service ved ankomst. Flott rom med deilig seng. Frokosten var veldig dårlig, kun stekt egg av varm mat - manglet bacon. Ikke noe rundstykker kun fersk brød. Dukene var møkkete med eggerester og juice, dette gjalt ikke kun 1 duk - tydelig bare børstet av før nye gjester.
4 out of 5
by Glenn Atle from Askøy

ET HOTELL Å ANBEFALE.

Posted Aug 12, 2016 on Hotels
meget flott rom stort og luftig med gode senger. rask innsjekk og godt mottatt i reseptionen. alt i alt et hotell å anbefale. serverer kvelds fra 18.00 til 21.oo uten ekstra kostnad.
4 out of 5
by motti

This traveler left a rating score only Posted Aug 11, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Tor Kjetil

This traveler left a rating score only Posted Aug 3, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Nestor from Stord

Veldig bra hotel

Posted Aug 2, 2016 on Hotels
Stille hotel
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 29, 2016 on Hotels