Ratings based on 10 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.4 out of 5
33% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.8 Room comfort
2.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by Elisabeth Varpe from Oslo

Motorsykkeltur på Vestlandet

Posted Jun 27, 2016 on Hotels
Helt greit for overnatting, men litt slitent hotell som brukes av alle turistbussene i området. De ansatte var hjelpsomme, men kunne ikke Norsk.
3 out of 5
by A verified traveler from USA

Needs a little work, but probably the best in town

Posted Aug 23, 2015
Pros: Convenient place to stop between Flam and Geiranger.
Cons: Drain system
Room was clean and decent size. TV needs updating. Elevator did not work well. View out over the water was nice. Worst part was the drains... sewer gas smell throughout the hotel, elevated shower stall simply drained onto floor and then went down floor drain. At breakfast waiter told us to wait until tour bus left, when they would bring out the "good stuff". Still, there is not much else to choose from in this town.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 8, 2015 on Hotels
Ok opphold. Frokost, bare en sort brød, bare kokte egg av varmmat, fikk eggerøre m/bacon etter spørsmål om dette, men lang ventetid. Ellers Ok. NB! Bare engelsktalende personale, ok for meg, men merkelig på et norsk hotell at det bare snakkes engelsk. Det finnes fortsatt mennesker i Norge som har problemer med å uttrykke seg på engelsk. Hva da?
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 23, 2015
Hadde I forkant mottatt mail fra dere om at alt var ok vedr. reservasjon. Ved ankomst : de hadde ingen reservasjon på meg...viste ingenting på deres data osv. En ansatt som ikke kunne et ord norsk gjorde situasjonen til en ubehagelig opplevelse. Fikk rom tilsluttet - men kunne absolutt vært denne opplevelsen foruten.
2 out of 5
by A verified traveler

Välj annat

Posted May 7, 2015 on Hotels
Inte ok service, torftig frukost ej prisvärt.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 1, 2014 on Hotels
2 out of 5
by Cecilie from Oslo

Helt greit, ikke noe mer

Posted Aug 21, 2014 on Hotels
Flott beliggenhet på hotellet med nydelig utsikt. Rommet var i laber stand. Skittne møbler, knekt stol, luktet sterkt kloakk på badet og verken vannkoker eller hårføner på rommet. Sengen var god og rensligheten ellers på rommet var grei. Frokosten var helt ok, men stengte for tidlig på en lørdag syntes vi (kl 9). Bordene i frokostavdelingen var heller ikke vasket av selvom tallerkner var fjernet. Så mye syltetøy og smuler på bordene.
2 out of 5
by A verified traveler from luxembourg

Bien situé près du lac.

Posted Aug 7, 2014
Pros: Le village ancien.
Cons: A rénover complėtement,
Hotel vétuste, sans charme ni efforts visibles de le rendre plus agréable, beaucoup trop cher pour cette médiocre qualité; des bus de touristes chinois qui envahissent le buffet du petit déjeuner, trės mal fourni, bref le tout est glauque.
4 out of 5
by Sverre H. from Oslo

Hyggelig hotell med sentral beliggenhet

Posted Jun 19, 2014 on Hotels
Trivelig og rent hotell, mange hyggelige utenlandske ansatte i resepsjon/renhold. Grei beliggenhet og rolige omgivelser. Nydelig park utenfor mot elven!
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 15, 2011 on Hotels
Som førstegangs besøkende ga dette et dårligt inntrykk. Det må være frustrende å komme hit til dette dyre landet å oppleve denne standeren og neddslitte fasiliteter som dette ...