Ratings based on 94 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
64% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
3.1 Service & staff
3.0 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Udemærkedet hotel med uden og indendørs pool

Posted Jul 2, 2016
Det var fint, dog slidt værelse. Morgen bordet ok
4 out of 5
by Svend Aage

Posted May 20, 2016 on Hotels
Fint, meget slidt terassedørlås. Super dejlig morgenbuffet, DER MANGLER BESTEMT IKKE NOGET.
2 out of 5
by Hans from Kungsbacka

Dålig koll i köket

Posted May 12, 2016 on Hotels
Vi utnyttjade hotellets restaurang en av kvällarna. Vi fick bord nästan omgående och efter ca 5 min fick vi beställa. Vi hade pendlat mellan lamm eller fisk men valde lammet och till detta ett rött vin. Vi fick in vårt vin och efter ca 15 min kommer hovmästaren och meddelar att lammet var slut. Om vi kunde gå med på en annan kötträtt så lovade han extra snabb service. Vi valde då wienerschnitzel som när den kom på bordet efter ca 25 minuter (Snabb service???)visade sig var en panerad fläskköttsschnitzel och inte kalv som en äkta wienerschnitzel skall vara gjord av. Dålig stil att inte redan vid beställningen ha koll på vilka rätter som inte kunde serveras för tillfället. Hade vi blivit upplysta om detta då så hade valet blivit vitt vin och fisk istället. Lika dålig stil att inte erbjuda en gratis förrätt eller annat tilltugg under den extra väntetiden.
3 out of 5
by Hanne from Hedehusene

Posted May 8, 2016 on Hotels
Synes hotellet var alt for dyrt i forhold til hvad man fik. Vi betalte 1250 kr. for et dobbeltværelse med morgenmad, Under al kritik, at der ikke blev ryddet tallerkerner væk ved morgenmadsbuffet - (prisen taget i betragtning) ved 10. tiden stod der snavses porcelæn på alle bordene (ikke i orden) Det er ikke et sted vi besøger igen til den pris.
3 out of 5
by A verified traveler

Mini Ferie

Posted Apr 20, 2016 on Hotels
Afslappende
3 out of 5
by Christian from Esbjerg

Undgå fiskebuffet!

Posted Nov 17, 2015 on Hotels
Overnatning og morgenmaden var fortrinlig, mens fredagens fiskebuffet var en hån mod alle fisk. Der var ikke meget der stammede fra frisk fisk. Det var frossen fisk, som enten var dampet, friteret eller bagt. Tilbehøret var tørt og havde stået længe, fx æggene. Så hellere lav noget almindelig mad, end at forsøge at sælge en fiskebuffet, som på ingen måde lever op til den standard det bør have.
3 out of 5
by Not Provided

This traveler left a rating score only Posted Oct 24, 2015 on Hotels
2 out of 5
by Anette from Nordjylland

Posted Oct 21, 2015 on Hotels
Slidt værelse. For lidt kød m.m. i buffet i restaurant. Mug på skrå træloft i meget lille brusekabine
5 out of 5
by Lene

This traveler left a rating score only Posted Oct 16, 2015 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler from DK

Basic hotel med dårlig service

Posted Oct 15, 2015
Cons: kan ikke forstå at dette hotel har 3 stjerner
Location: vi tog på hotellet for at besøg Rømø, og selve Rømø skuffet ikke, det er et fantastisk sted, flotte område med strand, marker osv.
For en 3 stjerne hotel kan man ikke forvente meget. Service er meget lavt niveau, internet virkede ikke. Indendørs pool var koldt, ingen toiletpapir eller sæbe på kvindes omklædning. Overnattede på en romantisk dobbelt værelse, hyggeligt nok, men meget lys om natten som kommer udefra, larm af køleskab lige ved siden af sengen. Morgenmad buffet var ikke særlig godt, tingene blev ikke genopfyldt. Vi skulle endda rydde op efter os selv!