Ratings based on 738 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
88% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Pour une ou deux nuits

Posted Jun 22, 2016
Hôtel très vieillissant, mais correct pour une ou deux nuits. A noter la disponibilité et la gentillesse de l'accueil.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 31, 2016
Pros: Preis-Leistungsverhältnis
Cons: Laut Hotel war Prepaid-Voucher der Expedia-Buchung nicht sichtbar
Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Zimmerausstattung gut, Frühstück ok. Zentrale Lage.
4 out of 5
by A verified traveler

HELT GREIT

Posted May 19, 2016
Pros: Helt greit
Cons: Frokosten
Location: sentralt
Fint lite hotell som ligger helt sentralt til, men ble vekket en del av folk på utsiden på vei hjem fra fest. Ble skuffet over frokosten, da det ble fort tomt for varm mat som eggerøre og pølser. Det er et stort minus at man ikke har bacon til frokost. Vi overnattet natt til 17 mai og hadde forventet litt mere av 17 mai frokosten, men kaffen var god. Rommene var rene og nyoppussede og betjeningen hyggelige
4 out of 5
by A verified traveler

Bra hotell nær sentrum og offentlig transport

Posted May 2, 2016
Bodde kun en natt; godt priset, hyggelig betjening som hadde laget vaffelrøre jeg ble tilbudt å lage vafler av når jeg kom, behjelpelig med råd for restauranter og offentlig transport. Romkvalitet god, rent og behagelig.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 24, 2016 on Hotels
Romslig rom,ok bad, enkel god frokost slik jeg liker den!
3 out of 5
by Karin

This traveler left a rating score only Posted Apr 24, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Jarle from Ålesund

Posted Apr 24, 2016 on Hotels
1 overnatting, Ankom med bil, ingen parkeringsmulighet i umiddelbar nærhet. Parkering ved sentralstasjonen, kr 200 pr døgn, 5 min å gå fra parkering. hotellet virket noe slitt, enkel frokost. For kortere opphold helt OK,
4 out of 5
by A verified traveler

Senntralt og trivelig hotell, til rimelig pris

Posted Apr 23, 2016 on Hotels
Alltid trivelig å komme til Chesterfield. En kaffekopp og kanskje en vaffel før du går på rommet når du ankommer på kvelden
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 22, 2016 on Hotels
Hadde et helt greit opphold, litt misfornøyd med rommet da det manglet mulighet for lufting. Noe som er et problem for meg når jeg skal sove..
4 out of 5
by Anne

Posted Apr 22, 2016 on Hotels
Kun overnatting, kom med tog sent på kvelden, reiste videre neste morgen. Liker beliggenheten da kort vei til tog og buss, og mulighet til en god frokost før avreise.