Ratings based on 741 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
88% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Pour une ou deux nuits

Posted Jun 22, 2016
Hôtel très vieillissant, mais correct pour une ou deux nuits. A noter la disponibilité et la gentillesse de l'accueil.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 31, 2016
Pros: Preis-Leistungsverhältnis
Cons: Laut Hotel war Prepaid-Voucher der Expedia-Buchung nicht sichtbar
Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Zimmerausstattung gut, Frühstück ok. Zentrale Lage.
4 out of 5
by A verified traveler

HELT GREIT

Posted May 19, 2016
Pros: Helt greit
Cons: Frokosten
Location: sentralt
Fint lite hotell som ligger helt sentralt til, men ble vekket en del av folk på utsiden på vei hjem fra fest. Ble skuffet over frokosten, da det ble fort tomt for varm mat som eggerøre og pølser. Det er et stort minus at man ikke har bacon til frokost. Vi overnattet natt til 17 mai og hadde forventet litt mere av 17 mai frokosten, men kaffen var god. Rommene var rene og nyoppussede og betjeningen hyggelige
4 out of 5
by A verified traveler

Bra hotell nær sentrum og offentlig transport

Posted May 2, 2016
Bodde kun en natt; godt priset, hyggelig betjening som hadde laget vaffelrøre jeg ble tilbudt å lage vafler av når jeg kom, behjelpelig med råd for restauranter og offentlig transport. Romkvalitet god, rent og behagelig.
5 out of 5
by Jon from Hedmark

Grei og rimelig overnatting

Posted Apr 30, 2016 on Hotels
Jeg kom sent og dro tidlig, og ønsket et rimelig hotellrom næe stasjonen. Stort rom, stort bad, ingen støy, god, tradisjonell hotellfrokost og hyggelig ansatte.
3 out of 5
by Holger from Munich

good area. friendly staff. but out of date I parts

Posted Apr 28, 2016 on Hotels
Staff was very friendly and helpful. interior is slightly out of date. the breakfast room needs redoing!! breakfast unsatisfactory. location is very good.
3 out of 5
by Magnus

This traveler left a rating score only Posted Apr 27, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 24, 2016 on Hotels
Romslig rom,ok bad, enkel god frokost slik jeg liker den!
3 out of 5
by Karin

This traveler left a rating score only Posted Apr 24, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Jarle from Ålesund

Posted Apr 24, 2016 on Hotels
1 overnatting, Ankom med bil, ingen parkeringsmulighet i umiddelbar nærhet. Parkering ved sentralstasjonen, kr 200 pr døgn, 5 min å gå fra parkering. hotellet virket noe slitt, enkel frokost. For kortere opphold helt OK,