Ratings based on 537 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
71% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.1 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Reykjavík

Nice hotel in Trondheim center

Posted Jun 22, 2016
Pros: Location, nice room, helpful staff, bathrobe and slippers are a little extra luxury.
Cons: The door knob on the door to the wc did not work. It bothered my teenage son.
Location: Conveniently located near to the Nidaros dome, Bakklandet and main shopping area.
Nice hotel conveniently located in Trondheim center. Much better than many other three star hotels we stayed in during our travels in Norway. I would stay there again.
3 out of 5
by A verified traveler

Ett kort opphold.

Posted Jun 19, 2016
Trengte ett sted for opphold fra torsdag kveld til fredag kveld. Sove,hvile og frokost. Fikk det jeg trengte.
Comment from Hotel Management
Jun 22, 2016 by Marit, Hotel Management
Tusen takk for tilbakemelding. Med vennlig hilsen Best Western Nova Hotell Marit J. Dolve
2 out of 5
by Tom Arvid from Kristiansand

Elendig, men billig.

Posted Apr 18, 2016 on Hotels
Dusjen fungerte ikke som den skulle. Tett avløp. Hele rommet oversvømt. Fikk nytt rom, og avløpet til dusjen fungerte jammen meg ikke der heller. Elendrig konstruksjon på baderom. Gulvet heller ikke ned mot avløpet. Bodde i 4 etasje og heisen var ute av drift.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 15, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Ikkje for gjester som skal sove.

Posted Apr 13, 2016 on Hotels
Vi overnatta frå fredag til søndag. Vil ikkje anbefale hotellet til gjester som forventer å sove om natta. 1.natta budde vi i 6.etasje og fekk ikkje sove pga nattelivet ute i gata. Sovna i 3 tida. Dagen etter spurte vi om å få bytte rom og fekk rom i 5 etg vendt inn i hotellet. Synest i utgangspunktet at det var positivt. Det viste seg då at vi fekk all musikken frå baren i kjellaren rett opp i rommet. Endå verre enn første natta.( og vi har normalt veldig godt sovehjerte) Hadde turen vore for fest og moro, så er det greit. Vi skulle delta på stemne og trengte nattesøvn, så det var ikkje nokon kjekk opplevelse.Ellers var frukosten ok, servert i baren i kjellaren;) Servicen og reinhold på ok nivå. Romma er nedslitte og bada behøver renovering.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 13, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016
Tusen takk for tilbakemelding, vi setter stor pris på at du tar deg tid til det. Vi står ovenfor en stor opp pussing og ser frem til det. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss. Med vennlig hilsen Marit D
3 out of 5
by A verified traveler

Hyggelig betjening - slitte lokaler

Posted Apr 12, 2016 on Hotels
Jeg liker å bo her, ikke minst på grunn av superhyggelig betjening. Men denne gangen var jeg litt skuffet. Det er litt forfall, rett og slett.
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016
Tusen takk for tilbakemelding, vi setter stor pris på dette. Vi skal snart i gang med en stor opp pussing og vi ser frem til dette. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss. Med vennlig hilsen Marit D Front Desk
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 10, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Sandra

This traveler left a rating score only Posted Mar 20, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Tja...ikke mere enn det

Posted Mar 8, 2016 on Hotels
En natt - billig rom, velger annet hotell neste gang til tross for lav pris. Svært hyggelig personell i resepsjonen skapte god stemning og gav solid service. Men rommet var så som så. Rent, men så slitt at det ikke føltes rent... Likevel, servicen dro opp inntrykket slik at mine tilbakemeldinger er "midt på treet". Frokost i en pub i kjelleren...føltes litt rart med de store, tunge pubmøblene. Ok frokost, men veldig enkel. Her slipper du å sitte en time med frokosten. Skal du bare "hive i deg ei skive" - så klarer det seg nok.