Ratings based on 1,440 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
89% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.9 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Oppholdet

Posted Aug 14, 2016
Pros: Rent og trivelig betjening
Cons: Frokosten
Location: Veldig sentralt . Gangavstand til byen
Fin beliggenhet.Rent og gode senger. Skuffende med kun matpakke til frokost uten kaffe.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 27, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Expedia changed my reservation last minute

Posted May 22, 2016
Expedia changed my reservation last minute from 4 star Clarion hotel to this 3 star P-hotel. Expedia told me that P-hotel is comparable quality hotel that is not even close.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 19, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Emanuel

This traveler left a rating score only Posted May 15, 2016 on Hotels
1 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 15, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 12, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 12, 2016
Fin natt. Men frokosten var en skuffelse. Forventet meg noe mere en en tørr brødskive og en flaske saft. Med tanke på at hotellet kostet like mye som andre der du får en bufe til frokost.
3 out of 5
by A verified traveler

Minimalistisch, aber angenehme Atmosphäre

Posted May 12, 2016
In diesem Hotel ist alles einfach, aber stilvoll. Das Frühstück ist allerdings ebenfalls minimalistisch.
3 out of 5
by A verified traveler from Askim

Sentrumsnært

Posted May 11, 2016
Pros: Pris, beliggenhet og parkering.
Cons: Frokost og gratis kaffe.
Location: Super beliggenhet, nært til mye severdigheter, (Nidarosdomen, museer, ravnkloa etc), mye uteliv i nærheten og masse shoppingmuligheter.
Rimelig hotell i sentrum av Trondheim nært til shopping, severdigheter og uteliv. Rimelig og grei parkering. Skuffende frokost og dårlig at man må betale for kaffe. Noe støy fra naborom.