Ratings based on 435 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
89% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Utrecht

Prima hotel op een mooie locatie.

Posted Jul 18, 2016
Goed ontbijt, vriendelijk personeel, gratis koffie en thee in de lounge. En tenslotte: één van de weinige hotels waar we de motoren in een afgesloten ruimte konden stallen. Enige minpuntje was dat de ontbijtzaal een iets te kleine capaciteit had.
1 out of 5
by A verified traveler

Hotel Closed due to Strike !

Posted May 8, 2016
Pros: Don't know it was closed.
Cons: Be open.
Location: Tro ndheim, is very nice, luckily there was a THON Hotel across the street, that was open.
I booked this hotel through EXPEDIA, and at the time, there is a Strike by Norwegian Hotel workers, and when I arrived at the hotel, and tried to enter the hotel, it was closed. So I had to find another hotel. Expedia, should have notified me of this and made an alternative arrangement, or at least warned me that this might happen. As yet I do not know if i have been refunded or not. Bad customer service from both the Hotel and Expedia.
2 out of 5
by Mads from Leka

Dårlige rom

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Rommene trenger en oppgradering. Skuffet over rommet. Men utrolig trivelig betjening
3 out of 5
by A verified traveler

På tide å pusse opp

Posted Apr 8, 2016 on Hotels
Nedslitt interiør, enkel frokost, klam syntetisk dyne og pute, og enkeltrom på størrelse med et litt større skap. Utsikt inn til naborommene over et tak med søppel fra McDonald. Men vinduene kunne åpnes så luften var frisk. TV var begrenset. Hotellets betjening hyggelig. Hvis du bare skal sove -greit, men det er også alt.
4 out of 5
by Kjell Arne from Brattvåg

Posted Apr 8, 2016 on Hotels
Har brukt hotellet flere ganger og er fornøyd. God frokost og flott service.
3 out of 5
by A verified traveler

Billig og bra, midt i sentrum

Posted Apr 6, 2016 on Hotels
Bodde på dette hotellet i 2 netter. Personalet var hyggelig, størrelsen på rommet var bra, beliggenheten var perfekt for oss, midt i byen. Litt slitt, men ellers bra.
3 out of 5
by A verified traveler

Grei overnatting sentralt , men ikke mer

Posted Mar 27, 2016
Pros: Beliggenhet sentralt
Cons: Romstandard
Location: Sentralt til det meste
Bestilt på nettet uten å være lokalkjent , sentral beliggenhet . Pen resepsjon , trang spisesal , kjedelig rom . Veldig hyggelig betjening . For høy pris ift standard .
4 out of 5
by Marina

Et hotell vi anbefaler.

Posted Mar 24, 2016 on Hotels
Veldig fornøyd. På det første rommet vi fikk så var dusjhodet ødelagt og kjøleskapet ute av funksjon. Sa ifra til resepsjonen og de ga oss et nytt rom med en gang. Litt misfornøyd med dårlig signal på tv innimellom men ellers supert opphold.
3 out of 5
by Vegard Malum

This traveler left a rating score only Posted Mar 23, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Michael Styrk

This traveler left a rating score only Posted Mar 13, 2016 on Hotels