Ratings based on 60 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
60% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.1 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Nürnberg

Passabel für einen guten Preis

Posted Oct 25, 2016
Location: Trondheim.
Wir hatten ein kleines Apartment für drei Personen. Frühstück war ok. Abends gab es Waffeln. Für kurzen Aufenthalt und nur als Übernachtungsmöglichkeit empfehlenswert. Sauberkeit war ok. Bad naja. Alles in allem dem Preis entsprechend. Anbindung nach Trondheim perfekt mit dem Auto. Bus nur 5 Minuten entfernt. Alles in allem kann man das bed & breakfast empfehlen
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 8, 2016
Cons: Se hotellopplevelse.
Vaskemaskin for hotellet i naborommet vårt. Lyd fra den og gulv i vårt rom som vibrerte når den sto på. Lekeapparater rett utenfor vårt rom. En av to senger av dårlig kvalitet. Tenkte OK, dette er ikke det dyreste stedet, så det får gå. Etter å ha vært på arrangementer hele neste dag, kom vi hjem til et rom der de skitne håndklærne fortsatt lå på badet ,søppel var ikke fjernet og kaffekopper og glass fra dagen før var ikke vasket/ skiftet ut. Hvis det er slik en får best prize på et rom, er vi ikke interessert.
4 out of 5
by A verified traveler from Mexico

Hotel muy agradable pero lejos

Posted Oct 3, 2016
El hotel está bien pero lejos de la ciudad El camión tarda 30 minutos y cuesta 50 coronas por viaje Desayuno bueno Lo mejor fue que allí vi por primera vez la aurora boreal
3 out of 5
by A verified traveler

Bra pris. Hyggelig betjening. God frokost.

Posted Sep 3, 2016
Cons: Rom og bad trenger sårt til oppgradering, men reneheten er fin i rom og bad.
Location: Beliggenheten er perfekt.
Veldig fint med gratis kaffe og vaffel på kvelden. det var overraskende.
3 out of 5
by A verified traveler from Deutschland

Basic, gutes Frühstück

Posted Sep 2, 2016 on Hotels
Im Vergleich zur Übernachtung üppiges Frühstück! Bei den Basiczimmern mit Gemeinschsftsdusche muß man bei Regen im Freien in ein anderes Gebäude gehen, sonst sauberes Zimmer mitvEifi
4 out of 5
by Stein from Oslo

Grei overnatting. Hyggelig

Posted Aug 31, 2016 on Hotels
Ikke rolig og usjenert, men hyggelig betjening, god frokost, rent og pent og buss til Tronheim rett oppi bakken.
3 out of 5
by Helmut from Wien

Relativ günstig, aber 40min von city

Posted Aug 27, 2016 on Hotels
Nur 7m2 EZ, kein eigenes Bad und wc
3 out of 5
by Rigmor

This traveler left a rating score only Posted Aug 26, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler from Fræna

Rimelig og greit overnattingssted

Posted Aug 18, 2016
Pros: Pris, tilgjengelige rom, gratis parkering og hyggelig betjening.
Cons: Trondheim trenger lavpris-tilbud på overnattingsfronten, så jeg synes de skal fortsette med dette som hovedfokus. Noe støy (trafikk).
Location: Helt i utkanten av byen, så avhengig av transport for å komme til sentrum.
Kun benyttet for å ha et sted å sove, og til det formålet fungerer rommene bra. Grei turistklasse-standard. Lav pris og trivelig betjening.
4 out of 5
by Renate

Posted Aug 17, 2016 on Hotels
Greit nok til den prisen