Ratings based on 36 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from B

Sentralt erverdig hotell

Posted Jun 10, 2016
Veldig trivelig. God frokostbuffet og deilig i spa-avdelingen. Lurer på hva som skjer etter totalrenoveringen som skal pågå i 1.5 år
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 25, 2016
Kort opphold, men bra. Utmerket frokost i Palmehagen. Blir spennende å se rehabiliteringen.
4 out of 5
by Jan

This traveler left a rating score only Posted Apr 27, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

God beliggenhet, men dårlig hotell

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Perfekt beliggenhet, men gammelt hotell uten nødvendige oppgraderinger. Dør inn til rommet som var skeiv/ikke tettet ordentlig slik at man vekkes av folk som snakker ute i korridoren. Britannia er ikke lenger et førsteklasses hotell...
5 out of 5
by Lars from København

Historisk hotel i Trondheim

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Hyggeligt, historisk hotel i centrum af Trondheim, med god atmosfære, alle faciliteter, og god service.
4 out of 5
by Astrid

This traveler left a rating score only Posted Apr 23, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Oslo

Veldig bra beliggenhet i sentrum.

Posted Apr 15, 2016
Pros: Sentrumsnært og god hotell atmosfære..
Cons: Litt trøbbel med parkering, bare lov å stå 3 timer i gatene rundt hotellet, og fulle parkeringshus på dagtid.
Location: Vi synes at dette var midt i blinken for oss. Kort vei til alle severdigheter og shopping.
Vi fikk et stort rom som var rent og koselig. Frokostbuffe som var over all forventning, og at personalet serverte kaffe ved bordet var hyggelig. Spa avdelingen var veldig fin. Anbefales..
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 11, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Bente

This traveler left a rating score only Posted Apr 6, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Hallvard from Norge

Stilfullt og behagelig

Posted Mar 30, 2016 on Hotels
Britannia svarer til navnet. Britisk stilfullhet i alle ledd, og med den majestetiske Palmehaven hvor nydelig frokost og lunsj serveres. Vanskelig å få en bedre start på dagen enn frokost i Palmehaven. Det ble dessverre ikke tid til å benytte basseng/spa-avdelingen. Med beliggenhet midt i Sentrum, og gangavstand til alt, så var det lett å bruke tiden utenfor hotellets vegger også.