Ratings based on 34 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
56% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.0 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from w

Beautiful view across Sorrento, Naples and Pompeii

Posted Aug 17, 2016
Arrived at hotel to be greeted with no u cancelled your holiday! Manager very accommodating as it was expedias mistake! We booked 1 family room but ended up with two small rooms, this meant we had to separate for our family holiday! There are good bus routes if you are a fit walker as the hills are very steep. The train service was also very useful and cheap. The shop had a good supply of basic foods, beers and wines and not too expensive.
4 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Nærhed, stil og charme, fremfor simpel komfort

Posted Jul 22, 2016
Pros: Jeg kunne godt lide at det IKKE er et hotel, men en hytte. Det ligger fantastisk og familien der ejer det, er søde, rare hjælpsomme og nærværende.
Cons: Lad være med at sælge det som et hotelophold, det giver forkerte forventninger. Det er en slags campinghytte, meget basale, men med det nødvendige.
Location: Beliggenheden er verdensklasse. Byen Sorrento (med både til Capri), samt Pompeij og Vesuvio er inden for kort afstand, selv uden bil.
Vi boede der i to uger og det er absolut et af de smukkeste steder vi nogensinde har været. Det kunne ikke ligge et bedre sted i forhold til udsigt og ro og stadig tæt på alt det der skal opleves langs Sorrento kysten. Det er IKKE et hotel, med tilhørende komfort. Det er små hytter / bungalows med op til 5 sovepladser, samt køkken, bad og med en terrasse, der har verdens bedste udsigt. Hytterne er lidt nedslidte og der er af og til ting der ikke virker, men som bliver repareret på forespørgsel. Det er familie-ejet og familien knokler i døgndrift, de er meget søde og meget hjælpsomme og man kommer til at holde af dem. Der er en hyggelig lille og børnevenlig pool og stedet har desuden en lille restaurant om aftenen for gæsterne og det blev vores foretrukne spisested. Meget enkelt og meget lækkert mad, hjemmelavet fra bunden. Vi valgte som en af de få familier, ikke at leje bil (livsfarlig syditaliensk trafik på smalle bjergveje er ikke vores foretrukne). Selv med kollektiv trafik, er det nemt at komme til de steder i området som man MÅ se. ... og så bør man gøre sig den tjeneste, at gå en tur op ad bjerget til den lille by Monte Chiaro (hvor den nærmeste købmand ligger. Det er meget smukt og stemningsfyldt. Hvis man kun er til magelighed, komfort og luksus, så skal man ikke tage dertil. Hvis man har godt tid, er til ro og fred og samtidig er frisk på en oplevelse.... og hvis man vil betages af Italiens smukkeste område, så tag straks af sted. Hils Giuseppe og hans kone
3 out of 5
by A verified traveler from España, Barcelona

Bien situado

Posted Jul 6, 2016
Pros: Cocina baño propio y terraza privada
Cons: Limpieza
Location: Muy bien ubicado para recorrer toda la costa Amalfitana y para acercarse a Pompeya y Nápoles
Perfecto para aprovechar la piscina y la terraza con buenas vistas
5 out of 5
by Mitchell S.

Bungalows! Awesome view!

Posted Nov 22, 2015 on CheapTickets
The location is off the beaten path, so a little hard to get to from the train station (requires a taxi or bus ride). But once you are there, the view from the terrace, where dinner is served is amazing! It seems to be a family owned/managed property, which is nice. The host family cooks dinner for themselves, and for you if you want it, and it was probably the best meal we had in Italy. I definitely recommend this place and I would go back again someday.
2 out of 5
by A verified traveler from aosta

Datato

Posted Sep 22, 2015
Bungalow datati, pulizia scarsa, ottimo prezzo. Poca privacy, uscita pericolosa! Personale gentile, disponibile...............................................…................,......................,.,,,,,,,.........................................,............................,...............................................,,,,
3 out of 5
by A verified traveler from munchen

Bellissima vista

Posted Aug 26, 2015
Per me non è stato ottimale perché ho un bambino con la sedia a rotelle e si potrebbe fare di più almeno per la biancheria pulita potrebbe essere un posto da sogno
5 out of 5
by Claudie from Montpellier

Bon plan

Posted Aug 22, 2015 on Hotels
Hôtel composé de petits bungalows tout équipés, donnant sur la baie de Sorrente. Vue magnifique depuis la terrasse du bungalow, depuis également la terrasse du restaurant de l hotel, et depuis la piscine (belle et grande). Hotel familial géré par couple avec 2 enfants. Pas luxueux mais on s y sent tellement bien. Prix très correct. A leur petit resto oú Mme cuisine, le menu très copieux entrée/plat/dessert était à 20€.
2 out of 5
by Gennaro from Latina

panorama stupendo

Posted Aug 22, 2015 on Hotels
Tutto bene un po' scosceso con salite o discese enormi, il bungalow benino tranne le docce piccole, l'inconveniente del momento erano le formiche,una vera invasione.
4 out of 5
by A verified traveler from bremen

Super Panorama,Sehr freundlicher Besitzer

Posted Aug 14, 2015
Pros: Freundlicher Hotelchef tolles Panorama einfach aber gutes Essen War alles Ok
Location: Zwischen Neapel und Sorrent Capri ,Vesuv ,Pompei besuchen
Frühstück und Essen gegen Aufpreis möglich ist Gut Schöner eigener und grösserer Pool (sauber) Einkaufen aber mit Bus ca 10-20 min bis Supermarkt Auch fahrt bis zum Meer ca 10.20 min Vico Equenze dafür eine Traumlandschaft !!!!!! auch Pompei und Vesuv sind sehr schön !!!! Capri auch Gut !! (aber die Blaue Grotte ) sehr viel Turisten und sehr teuer !!!!! Ein Shuttel Service zum Flughafen Neapel wäre wünschenswert !!!!!!!!! Sonst muss man mit der Eisenbahn von Neapel bis Vico Eqeuence und weiter mit Bus fahren
2 out of 5
by A verified traveler from Roma

Villaggio sulla Costiera Sorrentina

Posted Jul 28, 2015
Pros: Nulla
Cons: La sistemazione, le camere, il servizio
Location: Il posto sarebbe stato molto bello... Peccato che non ce lo siamo potuto godere per i motivi detti prima.
Avevamo scelto questo villaggio unicamente perché si trova sulla statale sorrentina, visto che avevamo avuto un invito a cena a Positano per cui era di strada. Purtroppo ci siamo trovati con una struttura vecchia, molto scomoda, abbastanza sporca, senza aria condizionata, senza wi-fi, con parcheggio scomodo. In bagno solo due asciugamani e nemmeno un pezzetto di sapone. Per un caffè occorreva andare fino alla piscina che era abbastanza scomoda da raggiungere, visto che bisognava scendere un bel po' per poi dover risalire e con il caldo che faceva non era il massimo. Fortunatamente, unica nota positiva, dopo un'oretta ci hanno portato due caffè. Uno di noi ha dei problemi fisici per cui il muoversi era molto faticoso ed abbiamo dovuto rinunciare ad un bagno in piscina.