Ratings based on 32 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
90% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 26, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 22, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Vojtech

This traveler left a rating score only Posted Aug 16, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Petr

Dobré místo na Šumavě

Posted Aug 8, 2016 on Hotels
Vhodný pro rodiny s dětmi, dobrá práce animátorů
3 out of 5
by Ján from Plzeň

Krásné místo, ale špatný personál..

Posted Aug 5, 2016 on Hotels
Do bazénu je možné jít s dětmi denně pouze do 19,00 hod. Od 19,00 do 21,00 hod. je bazén a wellness zóna pouze pro starší. To by asi nevadilo, kdyby ta informace byla někde napsaná, nebo na ni personál upozornil. Hrubé chování k malým dětem od personálu wellness centra asi není správné řešení. Hotel je starý a potřeboval by už nutně rekonstrukci. Poloha hotelu na Hofmankách je ale úžasná a tak je hotel pořád 100% plný. 2 výtahy svou kapacitou opravdu nestačí a dlouho se na ně čeká - lepší je tedy šlapat po schodech, pokud zrovna netáhnete kufry. V českých podmínkách nadstandardní snídaně. Personál doplňuje jídlo až do 10,00 hod. a to stále ještě není v ČR zdaleka standard. Jinak je ale úroveň personálu hotelu tou největší slabinou - lidé nejsou moc milí, ani nápomocní.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 1, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Peter from steinheim

alles bestens

Posted Jul 24, 2016 on Hotels
waren zwei Nächte im Horizont Das Hotel ist zwar schon etwas älter aber alles war sauber und zum größten Teil gepflegt. Das Essen war reichlich, gut und preiswert.
Comment from Hotel Management
by Rsyk, Hotel Management
Guter Tag, vielen Dank für Ihre Bewertung, die wir zu schätzen wissen. Romana Sýkorová Sales Asistent
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 18, 2016
Auswahl beim Frühstück war nicht besonders Kellnerteam sprach nur tschechisch Abendessensbuffet war sehr kantinenähnlich Hotel liegt ziemlich abseits, ohne fahrbaren Untersatz ist man ziemlich aufgeschmissen Schöner Pool, schöner Fitness-Raum Mein Motorrad bekam eine eigene Garage
Comment from Hotel Management
by Rsyk, Hotel Management
Guter Tag, vielen Dank für Ihre Bewertung, die wir zu schätzen wissen. Romana Sýkorová Sales Asistent
3 out of 5
by Lennart

This traveler left a rating score only Posted May 25, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Knud from Gudbjerg

Posted May 19, 2016 on Hotels
Grunden til at jeg ikke har givet topkarater til hotellets indkvarteringsoplevelse er den, at damen i receptionen var særdeles uvenlig da vi skulle tjekke ind, hvorimod den medarbejder, der tjekkede os ud var yderst venlig. Man forsøgte at fakturere et beløb på godt 1.000 tjekkiske kr. som ikke vedkom os.