Ratings based on 10 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
100% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Thomas

This traveler left a rating score only Posted Aug 12, 2016 on Hotels
4 out of 5
by jesus from MAdrid

Buena calidad-precio con terraza

Posted Aug 9, 2016 on Hotels
Nosotros pasamos tres días, y contentos. La señora no habla Ingles, pero tienen un nieto que les ayuda y fueron bastante amables. Las habitaciones tienen terrazas (no con grandes vistas) pero están bien, y lo cual es fundamental en una isla si te vas a quedar varios días para disfrutar de la casa. La pega fue que el wifi funcionaba un poco mal. El propietario vive allí mismo, así que si necesitas cualquier cosa te pueden ayudar. El centro está a cinco minutos, una playa pequeñita a tres minutos. Buena calidad-precio
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 23, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Erik from Oslo

Styr unna kjellerleiligheten! (4-manns)

Posted Jul 16, 2016 on Hotels
Bodde i 4-mannsleiligheten som er en sokkel-leilighet. Vi ble møtt av landlord ved ankomst som forøvrig luktet ekstremt svette hele oppholdet. Selve leiligheten har en grei standard med tanke på pris, men er noe preget av kjellerlukt/mugglukt. Vil anbefale å styre unna kjellerleiligheten på det sterkeste. Det reklameres med wifi, men den er ikke fungerende. 3-manns og 5-manns leiligheten har en bedre plassering i bygget. Beliggenheten er ok i forhold til sentrum, men er på motsatt side av Hula Hula bar hvor dagsfestene er. Fikk også beskjed av landlord å sjekke ut tidligere enn avtalt på avreisedagen.
5 out of 5
by MARIA from Parma

Posted Aug 26, 2015 on Hotels
Siamo stati per 5 giorni. Molto comodo sia per il centro citta 4 minuti a piedi sia per gite fuori con la macchina. E' vicino alla strada principale che attraversa l'isola. Titolari molto disponibili e cordiali. Wi fi parcheggio e terrazzino molto bello per cenare con vista mare.
3 out of 5
by Ellen from Stockholm

Hvar, en plats att besöka!

Posted Aug 4, 2015 on Hotels
Resan var underbara, Kroatien är verkligen en plats att besöka. Boendet var okej för oss, 5 unga tjejer som ville komma undan lite billigare, men hyresvärden kunde inte någon engelska vilket gjorde kommunikationen svår.
3 out of 5
by Jakob from Gävle

Kan rekomenderas ändå!

Posted Jul 24, 2015 on Hotels
Lite sämre läge än väntat, Wi-Fi fungerade inte men det var ett fint och vänligt värdpar. Standarden på lägenheten var ok, det man kan förvänta sig och för det priset är det helt klart ett vettigt alternativ.
3 out of 5
by Filippo

This traveler left a rating score only Posted Aug 14, 2014 on Hotels
4 out of 5
by Alexandra from Oslo

Praktisk og sentralt

Posted Jul 28, 2014 on Hotels
Vi var en jentegjeng på fem stykker som var veldig fornøyd med leiligheten som ligger 5-10 min gange fra sentrum! Folkene som leier ut er kjempe hyggelige, og står til tjeneste til enhver tid! Det var to doer (inkl bad) og to store soverom og to store verandaer! Internettet funket omtrent i hele leiligheten og standarden var veldig grei!
4 out of 5
by Ellen from Stockholm

Förtjusande i gamla staden

Posted Aug 6, 2013 on Hotels
Vi var ett kompisgäng som bodde i lägenheten under en vecka. Standarden är helt ok och till lägenheten hörde en stor fin terrass med havsutsikt. Det förtjusande värdparet bodde i bottenvåningen. På minussidan är att även om det är centralt beläget så är det svårt att hitta eftersom gatorna inte har några skyltar och det heller inte finns någon skylt på hotellet. Men vi ringde ägaren som snabbt kom och hämtade oss så det var inga problem.