Ratings based on 74 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
86% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Marcus-Ola from Laholm

Om man vill ha något lugnt

Posted Jun 18, 2016 on Hotels
6 dagar varav 4 var regniga och kasst väder. Rummet var bra men wifiet var inte det bästa. Trångt badrum men det fungerade bra ändå. Restaurangen nedanför erbjöd oss glas till vin på rummet och de serverade otroligt god mat.
5 out of 5
by A verified traveler from R

Excellent séjour !

Posted Aug 1, 2015
La situation de l'hôtel est excellente avec sa plage et son restaurant au bord de l'eau . La dame de l'accueil nous a rendu un immense service en acceptant de s'occuper du dépannage de notre voiture . Nos vacances ont été sauvées grâce à elle !!
3 out of 5
by A verified traveler from danmark

Hyggeligt familiehotel ved vandet

Posted Jul 24, 2015
Villa bb var et hyggeligt hotel, dog mere familieegnet end til et ungt par som os. Sødt personale, som var hjælpsomme! Lidt mangel på rengøring/støvsugning på værelset, men godt med nye håndklæder hver dag. Lidt skuffet over seng, da vi blev lover kingsizes seng og fik du adskilte. Køleskab var ikke kold nok. Alt i alt et fint ophold på villa bb, dog med lidt mangler.
4 out of 5
by Tommy from Kalmar

Utmärkt strandhotell.

Posted Jul 24, 2015 on Hotels
Fint hotell direkt vid stranden, frukosten var bra men inte överdådig. Restaurangen direkt på stranden var mycket prisvärd och bra med stort utbud den överglänste lyxrestaurangerna i den närbelägna marinan. Det enda vi saknade var ett kylskåp på rummet.
5 out of 5
by Robert from Trondheim

Perfekt for par så vel som familier

Posted Jul 21, 2015 on Hotels
Et veldig fint hotell som ser litt stusselig ut ved første øyekast i resepsjonen. Dette inntrykket bedrer seg veldig så snart man går over dørstokken og det er fint, god stand med balkong på rommet. Aircondition fungerte fint og det var rent og romslig på rommet. Hotellet har en egen restaurant helt nede på stranden hvor de serverer frokost og ellers lunsj og middag. Her er det helt fantastisk å sitte på kveldstid. De tilbyr god service og god mat til en god pris, samtidig som de har livemusikk og en fantastisk utsikt. Her får du mye hotell for pengene!
4 out of 5
by Richard

This traveler left a rating score only Posted Jun 29, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Bon rapport qualité prix, bonne localisation

Posted May 2, 2015 on Hotels
Petit hôtel sympa en bord de mer avec restaurant et piscine. Parking également La salle du petit dejeuner n'est pas très agreable mais il était quand même compris dans le prix qui est déjà bien attractif. 10 minutes du centre de split.
5 out of 5
by Marina

This traveler left a rating score only Posted Sep 24, 2014 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Roskilde, Danmark

SUPER beliggenhed.....

Posted Aug 3, 2014
Pros: Morgenmadsreataurantens beliggenhed, vores værelses udsigt udover vandet....pænt og rent! Vi har intet at klage over.
Cons: Skrive tydeligt at der ikke er balkon til alle værelser. Det var vi lidt ærgerlige over.
Location: Beliggenheden er helt i top :) Kun få restauranter. Men hyggeligt. Dyere at spise end i Split. Mest for par uden eller med lidt større børn.
Dejligt lille og hyggeligt hotel, søde og hjælpsomme personaler, fin rengøring, dejligt med køleskab på værelset. Ærgerligt der ikke er en lille balkon til alle værelser, men det kan man jo bare bestille.....det var vi bare ikke klar over. Opfordrer til at betale lidt ekstra for at få med havudsigt. Der er også en lille fælles terasse med udsigt over havet. En enestående udsigt udover den lille pool, restauranten og havet. Det ligger en spytklat fra vandet. God morgenmad til prisen.
4 out of 5
by Kim Pedersen from Frederikshavn

Hyggeligt strandhotel tæt på Split

Posted Jul 30, 2014 on Hotels
Fint strandhotel med gode men små værelser. Balkon på enkelte værelser. Stor fællesbalkon på 1. sal. Fin lille børnevenlig swimmingpool. Dejlig strand og god restaurant direkte på stranden. Kun 10 km syd fra Split centrum. Gode busforbindelser.