Ratings based on 9 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.6 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Vladimir from Москва

Удобное расположение и тишина.

Posted Jan 16, 2016 on Hotels
Главное, что нужно от отеля - близость к метро и тишина при умеренной цене. Этим требованиям отель удовлетворял. Завтрак был вполне приемлемым.
3 out of 5
by Eeva from Helsinki

Suomen aseman läheisyydestä pisteitä

Posted Dec 17, 2015 on Hotels
Vaatimaton mutta siisti hotelli, paras puoli on sijainti Suomen aseman lähellä. Helsingin-aamujunaan ehtii hyvin kävellen. Erittäin vaatimaton aamiainen.
4 out of 5
by Matti from Helsinki

Hyvä sijainti

Posted Aug 7, 2015 on Hotels
Näppärä hotelli lähellä metroa ja Suomen asemaa. Kadunpuoleinen huone ei yhtä rauhallinen kuin pihanpuoleinen.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 6, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Nöjda med hotellet!

Posted Apr 22, 2015
Pros: Litet, lugnt och lugnt läge.
Cons: Att alla i receptionen kan kommunicera på engelska.
Location: Bra läge för tågresenärer från Finland.
Vi var mycket nöjda med hotellet. Modernt och fint rum och badrum. Fördel för oss som åkte tåg från Finland så låg det bara en kort promenad från stationen. Smidigt att bo på första plan; inget hissköande eller släpande i trappor. En tyst gata utanför med väldigt lite trafik. Frukosten kändes miljövänlig; vi fyllde i en lapp det vi ville ha tillagat och vilken tid. Så fick vi det varmt serverat till bordet på morgonen. Bröd, juice, kallskuret och varm dryck stod framme. Inte en massa spill som åker i soporna! Det att inte alla i receptionen kunde engelska var väl det negativa. Man kunde kanske inte fråga om hur man tar sig fram i Sankt Petersburg; restauranger etc. Men engelskunskaperna verkar överlag inte så vanliga i staden.
4 out of 5
by Raimo from Suomi

Näppärä hotellin Finskij vokzolin tuntumassa

Posted Mar 21, 2015 on Hotels
Erittäin hyvä sijainti Finskij Vokzolin suhteen. Mainio hinta/laatu -suhde
3 out of 5
by Olli from Helsinki

Nice budget hotel near Finnish station

Posted Feb 19, 2015 on Hotels
I had to be at Finnish railway station early in the morning, so as for location this was a perfect choice. 5+ min walk. Nice and clean room with good bed and bathroom. Nothing to complain - only thing was that there was no water in the room. However, there is a cafe and a water automate in the reception. Dry breakfast was not the best in the world and service was a little bit Sovietski with no smiling. The region is very quiet and peaceful. No disturb from the street. On the other side, right around the hotel there are no restaurants and nothing else either.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 10, 2014 on Hotels
Valintakriteerinä oli hotellin sijainti, se on pienen kävelymatkan päässä juna- asemalta. Emme tutustuneet hoyellin palveluihin muutoin mutta aamiaisen saimme hienosti pakattuna lähtöaamuna mukaan, junassa ostimme vain kahvit, kätevää.
4 out of 5
by mmsaari from Espoo

Mukava henkilökunta, huoneessa kuuma, sänky surkea

Posted Apr 19, 2014 on Hotels
Hintaansa nähden ihan ok hotelli. Ensimmäisenä iltana kylpuhuoneessa haisi pahalta, mutta kun käytti vettä, haju hävisi. Huoneessa oli huhtikuussa tukalan kuuma, kun patterit olivat päällä eikä niitä voinut säätää. Sängyt ovat isommalle ihmiselle muutaman yön jälkeen kidutusta ja niistä iso miinus.Huoneessa oli kokolattiamatto. Henkilökunta oli ystävällistä ja palveluhenkistä, varsinkin jos viitsii vääntää muutaman sanan venäjää. Aamiainen oli ok, blinit hyviä, mutta kahvi vain pikakahvia. Sijainti metroaseman ja Suomen juna-aseman läheisyydessä kävelymatkan päässä on hyvä. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä suht edullinen majoitusvaihtoehto Pietarissa. Henkilökunnan ystävällisyydestä iso plussa.