Ratings based on 166 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
86% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Adriana from Madrid

Ojo con la ubicación! Buen hotel pero alejado.

Posted Aug 31, 2016 on Hotels
¡Ojo con la ubicación!El hotel en sí está muy bien pero se encuentra en una zona alejada y solitaria. No lo recomendaría para chicas que vayan solas, por ejemplo. Cuando elegí el hotel lo hice porque me aparecía céntrico (no sólo lo vi yo, también un amigo que conocía la ciudad y me dijo que estaba bien), pero después resultó que estaba lejos y la zona no está como para llegar por la noche caminando. Pregunté en el hotel si era seguro por la noche y me indicaron que mejor fueramos en taxi!!
4 out of 5
by A verified traveler from Eindhoven

Goed hotel met gastvrij personeel

Posted Aug 20, 2016
Pros: de klantvriendelijke uitstraling van het personeel, de schoonheid op de slaapkamer en het goede en lekkere ontbijt zijn absolute pluspunten.
Location: de locatie is rustig maar toch dichtbij een vrij drukke straat met openbaar vervoer voorzieningen en winkels en eetgelegenheden.
Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De kamer was schoon en netjes en ruim genoeg. Iedere dag kreeg ik schone handdoeken en iedere dag werd mijn kamer schoongemaakt. Het bed was heerlijk om in te slapen en de badkamer was schoon en goed ingedeeld met wastafel, toilet en douche. Meestal was de douche lekker snel warm.Het hotel ligt in een rustige omgeving en het is daarom lekker rustig om te slapen. Het ontbijt was gewoon goed te noemen. Genoeg keus en lekker. Er liep constant personeel rond om eten aan te vullen en om een tafel af te ruimen en schoon te maken voor volgende ontbijtgasten. Het hotel wordt goed onderhouden en goed schoongemaakt. Een service was dat ik niet wist met welke landcode ik vanuit Rusland moest bellen. Toen werd vanuit de receptie het goede nummer gebeld en dit hoefde ik niet eens af te rekenen. De mensen achter de receptie spraken goed Engels en proberen problemen mee op te lossen.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 11, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Great value

Posted Jun 6, 2016 on Hotels
I enjoyed my stay at this hotel very much. The room was clean and quiet, and the staff was extremely friendly and helpful. Although the hotel is located in a slightly secluded area, it is very close to some of the major tourist attractions like the Mariinsky Theater and St. Nicholas Naval Cathedral. I personally liked the calm and peaceful environment.
1 out of 5
by A verified traveler from Mora

Bokade för två nätter, lämnade samma dag

Posted May 23, 2016
Pros: Personalen. Försöker och lyckas oftast med att vara trevliga.
Cons: Positiva referenser, de stämmer inte med verkligheten.
Location: 45 minuter promenad från Sennaya/Sadovaya/Spasskaya. I närhet av Mariinskijteatern. Hotellet ligger nära bland annat ett bättre hotell.
Bra hotell om man helt saknar luktkänsla och är OK med att sova i en säng där sängkläderna inte byts. Hade jag inte hittat någon annans hår/blod i min säng skulle jag också ge superpositiv feedback pga. personalen som ber om bra referenser...känns som om de kommer inte att få lön om de inte tigger fram ett bra betyg. Jag bytte tre rum samma natt innan jag fick nog och lämnade för ett annat hotell.
4 out of 5
by Aleksey

This traveler left a rating score only Posted Mar 4, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Ksenia from Москва

Posted Feb 11, 2016 on Hotels
Все понравилось. Уютно, тихо. Приветливый персонал. Удобная большая кровать в номере.Существенный недостаток - плохая вентиляция. Из-за этого ощущается запах плесени, если не проветривать номер.
5 out of 5
by NATALIA from Москва

Мы выбираем Адмиралтейскую.

Posted Nov 25, 2015 on Hotels
Мы уже 2-й раз. Тихий, недорогой отель, недалеко от Мариинского театра. Отличный завтрак, неназойливый интеллигентный персонал. Хорошо и со вкусом обставленный номер.Тихо, тепло, уютно.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 28, 2015 on Hotels
1 out of 5
by Alexey from Москва

Posted Jul 18, 2015 on Hotels
Отсутствие лифта,запах из ресторана на весь этаж, дырка на входной двери, промятые матрасы, убогая мебель, ужасный запах, а точнее вонь в комнате, что-то бомжеватое, тоже самое в санузле, только канализацией.Всё это было обнаружено за 10 минут присутствия,именно столько нам потребовалось,чтобы найти другой отель, от других сюрпризов мы отказались...