Ratings based on 75 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
93% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
by Geoffrey

Posted Nov 8, 2015 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jan 26, 2016 by Online Reputation Manager, Hotel Management
Lieber Gast, herzlichen Dank für Ihre überaus positive Rückmeldung. Wir wünschen Ihnen Alles Gute und würden uns sehr glücklich schätzen, Sie zukünftig wieder bei uns im Haus begrüßen zu dürfen. Ihr Team vom RAMADA Hotel Hamburg Bergedorf; Susanne Westermann - Online Reputation Manager
5 out of 5
by Stine Marie Duus from Sønderborg

hyggeligt hotel i den gamle bydel.

Posted Nov 3, 2015 on Hotels
Vi havde blot en enkelt overnatning i Stade, men jeg forelskede mig i byen, så vi bliver nød til at komme tilbage. Hotellet lå helt perfekt i den gamle bydel, med udsigt til kirken. Personalet var søde og hjælpsomme og morgenmads buffeten var perfekt og havde alt hvad man måtte ønske. Vi kommer helt klart igen.
Comment from Hotel Management
Jan 26, 2016 by Online Reputation Manager, Hotel Management
Kære Gæst, mange tak for din mening! Der er intet smukkere end helt tilfredse kunder, der følte behagelig og glad for at komme tilbage. Vi er meget glade for, at vi var i stand til at overbevise dig med vores service og tjenester vil henvise kompliment i overensstemmelse med hele holdet. På at se dig igen snart. Dit hold af RAMADA Hotel Stade; Susanne Westermann - Online Reputation manager
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Arnaud

This traveler left a rating score only Posted Oct 22, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Tonie from Stockholm Macka

Europaresa

Posted Oct 16, 2015 on Hotels
Bara en kväll och natt han inte med så mycket
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Birgitta from Skövde

Perfekt och prisvärt

Posted Sep 27, 2015 on Hotels
Vi var mycket nöjda med vistelsen. Centralt hotell bra personal. Mycket bra frukost. Rent och snyggt. kan varmt rekommendera.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Henning from 8680

Meget indbydende til prisen

Posted Sep 19, 2015 on Hotels
Hotellet var valgt som led i en rundrejse til bl.a. gamle hansestæder. Komfort og omgivelser i top. OK morgenmadsbuffet, men måske kneb det lidt med opfyldning af de lune morgenmadsretter.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Centralt läge

Posted Sep 13, 2015 on Hotels
Fint och modernt hotell med mycket bra frukost och väl fungerande internet på rummet.Vi checkade in kl.17.00 då fanns det inte längre nån parkeringsplats.Vi tyckte att sängarna var alldeles för hårda.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Torben

This traveler left a rating score only Posted Sep 12, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Sibylle from Hamburg

Gute Lage

Posted Sep 2, 2015 on Hotels
Wir hatten 2 DZ gebucht mit der Bitte um ruhig Lage, wir erhielten 1 großes ruhiges Zimmer und 1 kleineres Zimmer zur Straße. Als ich fagte ob wir noch ein ruhigeres Zimmer bekommen können, bekam ich die Info - das Hotel ist ausgebucht. Schade das bei einer Buchung die Zimmer so unterschiedlich ausfallen. Haben uns aber trotzdem wohl gefühlt da das Hotel eine tolle Lage mitten im Zentrum hat.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Poul

Central beliggende hotel i Stade

Posted Aug 10, 2015 on Hotels
Dejligt Hotel i midten af Stade by tæt ved det hele. Meget gode værelser, som er lyse og rente. Enest mangler er mangel på et køleskab. God morgenmads buffet.