Ratings based on 210 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
93% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 5, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Runar

This traveler left a rating score only Posted Aug 30, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 28, 2016
Pros: Spesielt hyggelig betjening som det gikk an å snakke med uformelt, hjelpsomme og trivelige!
Cons: Tilgjengeligheten til rommene kunne vært bedre, bedre merking? Rom 101, 102, 103, osv. lå i 2. etasje?
Location: Spurte ved bestillingen om parkeringsplass til bilen i nærheten, men fikk ikke svar. Der hvor vi satte bilen, måtte det betales parkeringsavgift hele
Hotellet var helt ok. God frokost og rene rom. Litt kronglete å finne fram, vel pga sammenbygging av flere hus, men ble godt kjent med rømningsveier i tilfelle brann o.a.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 9, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Asbjørn from Årnes

Behagelig atmosfære på alle måter.

Posted Aug 1, 2016 on Hotels
Vi har bodd på Samme hotell flere ganger. Storfornøyd hver gang.
3 out of 5
by Adam

Orättvist

Posted Jul 28, 2016 on Hotels
Vi var två par som bokat två rum på samma bokning, ändå fick det ena paret ett betydligt mycket större rum och helt renoverat till samma pris. Plus det orenoverade rummetlåg inne i själva byggnaden och hade fönster som gick in till restaurangen och man hörde gäster i baren som satt och skratta och gapa hela natten...
4 out of 5
by A verified traveler from Vagnhärad

Bra centralt läge.

Posted Jul 25, 2016
Fina rum med sköna sängar. God frukost och vänlig personal i receptionen. Tyvärr hörs trafik och vägarbeten väldigt väl. Det var omöjligt att ha fönstren öppna på rummet.
4 out of 5
by A verified traveler

GamlaVærket skide godt!

Posted Jul 25, 2016 on Hotels
Meget larm om natten fra måger og andre fugle, så at sove med åbne vinduer er umuligeligt.
4 out of 5
by Håvard

This traveler left a rating score only Posted Jul 13, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Drammen

Sentralt og meget hyggelig.

Posted Jul 2, 2016
Pros: Personalet og den koselige atmosfæren.
Cons: Middagmenyen var ikke dårlig, men har forbedringspotensiale.
Location: Prime!
Sjarmerende hotel i klassisk stil med tydlige innslag og detaljer fra tegelverket og potteriet som var her fra 1760. Veldig koselig og sericeminded personale. Sentral beliggenhet rett ved Sandnes stasjon. Hadde et stort fint dbl-rom til prisen av sgl. Gratis WiFi og god frokost inkludert i prisen. Meget bra sommertilbud.