Ratings based on 1,686 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
80% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.6 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler

Orrible customer service

Posted Sep 13, 2016
Stuff was were rude: no contact eyes and no greeting upon check in, no question about our stay upon check out basically they absolutely don t care about the guests. we were waiting 20 minutes for a drink and nobody even Approach us to apology for the inconvenient there were just 2 check in ongoing and 2 receptionists and 20 minutes for a coffe!!!it was orrible stay and the hotel is even far from center !!! Do not go there!
Comment from Hotel Management
Sep 19, 2016 by Customer Care, Hotel Management
Thank you for your review. We apologize for the disappointing service you received throughout your stay, including at check in and out and when you were waiting for your drinks. We value your feedback and have shared your comments with hotel management to continually improve our service and guest experience.
3 out of 5
by A verified traveler from Alberta

Disappointing for the price paid

Posted Aug 30, 2016
Pros: Location to downtown was a 10 min walk.
Hotel rooms are very basic. We had a lot of noise from the traffic. Breakfast variety was very good, and staff were excellent.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 25, 2016
Parte de las habitaciones estan sin reformar. Solicitar una nueva. Llegamos tarde y la cama adicional no estava preparada.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 22, 2016
hotel correcto con personal atenta y desayuno bueno
4 out of 5
by A verified traveler from Spain

Es un hotel bueno pero no centrico

Posted Aug 19, 2016
Esta muy bien el hotel y la relación calidad precio es aceptable. El único pero que le encuentro es que no está céntrico. Está a 15 minutos andando
4 out of 5
by A verified traveler

Hotellet ligger 10-12 min gange fra sentrum

Posted Aug 8, 2016
Måtte vente ca en halv time på rommet skulle bli klart.
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel avec stationnement

Posted Jul 25, 2016
Pros: Tranquillité et le stationnement, très bon buffet le matin.
Cons: -
Location: Environ à 30 minutes du centre ville ''marche'', le centre ville de Stavanger est très intéressant à visiter.
Hotel tranquille avec un stationnement gratuit, mais un peu loin du centre ville.
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 25, 2016
Personalet var imøtekommende og hyggelige, rommet vi fikk tildelt var rent, og delvis påbegynt modernisert med ny stol, sengene var dårlige med tanke på standard hoteller jeg tidligere har bodd på. Den positive overraskelsen kom da vi fikk beskjed om at vi skulle bo i 11. etasje. Med utsikt og hele pakken tenkte jeg. Neida, Resepsjonen ligger i 9ende etasje innså jeg da jeg gikk inn i heisen. Grunnen lurer jeg fremdeles på den dag i dag. Hotellet oppleves som slitt og av eldre standard, da det var fint vær tok vi oss en tur opp på takterrassen hvor vi ble møtt av 1000 røyk sneiper og utemøbler man ikke kunne sitte i da putene til sofagruppen ikke var der. Vi sjekket puteboksen som stod på taket og den inneholdt bare ett 20 talls tomme ølbokser og matrester samt. annet søppel. Parkeringen var gratis i ett større parkeringsanlegg vegg i vegg med hotellet. Frokosten var helt ok. Ved min neste reise til Stavanger så vil jeg velge ett annet hotell å bo på, men grunnet Gladmat så var nesten alle fullbooket denne gangen.
3 out of 5
by A verified traveler from C

Litt utenfor "bykjernen"

Posted Jul 11, 2016
Pros: Gratis parkering.
Cons: Fasiliteter
Location: Shoppe, museer, restauranter.
Litt utenfor "bykjernen", men gangavstand til alt av fasiliteter og underholdningstilbud. Stort pluss for gratis parkering.
4 out of 5
by A verified traveler from Bergen

Et koselig opphold...

Posted Jul 9, 2016
Nett Tillgangen stoppet 30 ganger, vi snakket med dem i Skranken 2 ganger De kunne ikke hjelpe oss... 3 gangen ringte en som snakket Amerikansk Engelsk, som ingen forstod. Datasystem må oppjusteres... På tide og sende noe,en på Norsk og Datakurs. Det posetive var Kantinen, Renholdet, Gratis Parkering, Rommet, Kort vei til byen, Lekerommet, Karakter fra 1 til 5, der 5 er høyest. Med fra trekk på dataen og kunskap, så ender dere på karakter 4. Takker ellers for et trivelig opphold, og ha en god sommer videre... Heine...