Ratings based on 440 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.5 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Bergen, Norge

Veldig bra hotell, men litt dyr og treg mat.

Posted Jul 22, 2016
Veldig bra hotell og flott basseng nå etter oppussingen. Jeg var der i noen dager med mine to små gutter. Jeg kommer gjerne igjen, men det var også noe de kan forbedre. Room-servicen var derimot treg, maten var kald når den endelig kom. Bestilte en del mat på room-service to kvelder, men med samme resultat. Maten var generelt dyrere enn den burde vært på hotellet, også i restauranten, men eller var alt helt topp. Barna elsker bassenget, og jeg anbefaler gjerne til andre, men jeg vil nok spise mer andre steder neste gang jeg bor der.
4 out of 5
by A verified traveler from Argentina

Muy bien ubicado, cerca de todo

Posted Jul 17, 2016
Está a 10 minutos a pie de todas las atracciones, pero apartado del ruido. Tener en cuenta q en el mapa no aparece la pendiente de las calles para llegar al hotel. Es incómodo si vas con una maleta grande, como en mi caso.
5 out of 5
by A verified traveler from Bergen

Rolig hotell sentralt i Stavange

Posted Jun 25, 2016
Pros: Nydelig svømmebasseng og fint rom.
Cons: Kommunikasjon mellom ansatte, dvs. renholdere og resepsjon. Gjenglemt badedrakt måtte etterlyses to ganger.
Location: Gangavstand til sentrum og kaien hvor fergen til Tau går. Ta denne og det venter busser på kaien som tar en til Prekestolen. Husk gode sko og drikke!
Jeg delte rom med min 13 år gamle sønn, noe som gikk helt fint da vi etter forespørsel ved bestilling fikk to enkeltsenger på rommet. Vi likte både rommet, frokosten og svømmebassenget! Det siste var spesielt godt å ha tilgang til etter en tur til fjells. Rommet var pent, rent, stille med gode senger. Man kan få velge forskjellige typer pute om man ikke liker den man får!
5 out of 5
by A verified traveler from montpellier

Impecable

Posted Jun 19, 2016
Très bien placé, personnel agréable, bien équipé, petit déjeuner copieux
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 24, 2016
Schönes Hotel in zentraler Lage von Stavanger unweit des Hafens. Sehr empfehlenswert.
5 out of 5
by Manuel

This traveler left a rating score only Posted Apr 24, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Kristian from Bergen

Rene og romslige rom

Posted Apr 19, 2016 on Hotels
Hotellrommet vårt var romslig, rent og hadde de fasiliteter man kan forvente seg fra 4 stjernes hotell. Hotellet ligger sentralt, og er i gangavstand fra det meste. Skal du til Stavanger, bør du absolutt vurdere SAS Royal BLU. Vi bor gjerne her igjen.
5 out of 5
by Bill from Glasgow

Radisson Blue Royale Stavanger

Posted Apr 19, 2016 on Hotels
Nice stay in a very comfortable hotel. Friendly staff
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 19, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Therese from Trondheim

Hyggelig og avslappende opphold

Posted Apr 16, 2016 on Hotels
Hyggelig og avslappende opphold. Vennlige og imøtekommende i resepsjonen og baren. God beliggenhet, gangavstand til alt i Stavanger sentrum, spesielt gamlebyen. Litt minus for opplevelsen i frokostsalen: få bord, noe stressende servitører, uoversiktlig plassering av mat og drikke og logistikk deretter, ingen opplysning om at man kan bestille x antall retter fra servitøren, tilfeldig hvem som ble servert te/kaffe ved bordet, tok inn maten ett minutt over 11..