Ratings based on 151 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
89% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Israel

excellent hotel

Posted Jul 28, 2016
Pros: Atmosphere
Location: excellent location
wonderful staff. had problem with VAT: while expedia said: VAT included in rate - it was not.
5 out of 5
by David from Gothenburg

Fantastiskt bra

Posted May 2, 2016 on Hotels
Fantastisk personal och jättebra läge. God frukost och en lättare middagsbuffe som ingick i priset. Jättenöjd!
4 out of 5
by Anita o Martin

This traveler left a rating score only Posted May 1, 2016 on Hotels
1 out of 5
by Edona from Göteborg

Sämsta Ever! Läs detta innan ni bokar

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
D absolut sämsta servicen jag någonsin har upplevt!En äldre kvinna som jobbade i receptionen tog betalt för mitt rum dubbelt fastän jag förklarade väldigt väl om att jag redan hade betalat rummet. Hon gjorde ett misstag framför mina ögon och låtsades som ingenting! Hon hävdade på att hon inte har dragit pengar från mitt kort när jag visade att pengarna har visst dragits. De övriga personalen kunde inte heller hjälpa till med att jag skulle få pengarna tillbaka samma dag utan sa att det skulle ta en vecka. Ok så skitsamma om pengarna, det värsta var att på hemsidan stod det att hotellet har restaurang och bar. Jag ville beställa mat från restaurangen men då säger hon kvinnan nej vi har tyvärr ingen restaurang!! Nähä!?? Det enda de kunde erbjuda var en räkmacka. Wow . Mållös. Övrigt ,rummet var fult, kallt, mörkt inga bra speglar. Usch rekommenderar inte detta hotell!
5 out of 5
by Lin from Mariehamn

Bästakompishelg i Stockholm

Posted Apr 23, 2016 on Hotels
Perfekt litet familjärt hotell med bra frukost och vänlig service med bästa läge mitt i Stockholm. Kommer gärna igen!
4 out of 5
by Peter

This traveler left a rating score only Posted Apr 12, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Marie

This traveler left a rating score only Posted Mar 22, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Kari from Linköping

Supernöjda

Posted Mar 17, 2016 on Hotels
Hade bokat rummet pga närheten till tyrol där vi skulle spendera kvällen. Perfekt att det ingick em fika och lättare kvällsmat.
4 out of 5
by Oskar

Mysigt hotell nära till det mesta

Posted Mar 14, 2016 on Hotels
Väldigt liten duschkabin,med otillfedsställande avrinning. Blev vatten över hela badrumsgolvet hur man än duschade. Bra frukost på ett i övrigt mysigt litet fint hotell.
4 out of 5
by Linda

This traveler left a rating score only Posted Mar 9, 2016 on Hotels