Ratings based on 2,229 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
91% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

nice hotel, clean, friendly staff

Posted Dec 3, 2016
Pros: quiet
Cons: up great TV
nice hotel with delicious breakfast, bus stop front of hotel between airports and hotel .
2 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Dålig lukt

Posted Nov 28, 2016
Pros: Maten var väldigt god och gymdelen ser trevlig ut även om jag inte hade tid att testa den.
Cons: Tvättning och städning av soffkuddar och sängkläder, inte bara byta lakan.
Location: Inte så mycket att göra i närheten. Deras fördel är närheten till Bromma Flygplats samt att enkelt kunna ta buss till Brommaplan eller Solna.
Hotellet och rummet i sig var helt okej och hyggligt städat. Besvikelsen gäller att en kraftig odör av gammal svett låg över hela rummet. Det visade sig vara kuddarna i soffan och sängen som stank av gammal svett vilket gjorde kvällen och natten till mindre rolig. Restaurangen hade en kul idé att man kunde beställa via en app men då den krävde att man registrerade ett betalkort kunde jag inte testa denna. Det visade sig även att jag inte kunde skriva upp maten på rummet heller och blev tvungen att hämta ett betalkort iallafall, vilket jag belv lite förvånad över. Maten var väldigt god. Räkna inte med någon sovmorgon då Bromma Flygplats börjar flyga direkt över taket kring kl 6.00 på morgonen.
3 out of 5
by A verified traveler from Kitchener, ON

Definitely not a four-star hotel. You lied about t

Posted Nov 27, 2016
Pros: Breakfast and customer service
Cons: It is a 3 star hotel. Do not put the expectation high.
Location: Location is ok.
For the most part customer service is very good. But it is not definitely a four-star hotel. A lot of things are missing for that qualification and we are disappointed about that.
3 out of 5
by A verified traveler

Inte fyrstjärnigt!

Posted Nov 27, 2016
Ligger i ett industriområde med flygplan som går ner för landning ovanför hustaket Tråkig ytterfasad. När vi kommer in vet vi inte var incheckning eller personal finns. Incheckningen består av ett stort träbord och personal har varken namnbrickor eller jobbklädsel. Rummet är målat i en mörkgrön färg och ser inte alls ut som på bilden på hemsidan. Sängen kan upplevas som för mjuk om man gillar fast sängbotten. Okej frukost men väldigt trångt och svårt att få bord Rörigt. Plus för trevlig incheckningspersonal.
5 out of 5
by A verified traveler from Frösön

Lite slitet men rent och bekvämt

Posted Nov 11, 2016
Pros: Rummet och service. Bra med kaffe och te på rummet.
Cons: Ett duschdraperi e d skulle behövas. Det stänkte överallt. annars ok.
Location: En tydligar skyltning av infart och bättre information om gästparkeringar.
2 out of 5
by A verified traveler from Hamburg

Saunenbereich mit Kot beschmiert

Posted Nov 4, 2016
Location: Man benötigt 40 Minuten mit öffentlichen Verkehrsmitteln ins Stadtzentrum.
+ Sauberkeit und Ausstattung der Zimmer, Frühstücksbuffet - mit Kot beschmierter Saunenbereich (wofür wir keine richtige Entschuldigung bekommen haben), Lage (für Städtereisende nach Stockholm liegt das Hotel einfach zu weit vom Stadtzentrum) --> ein 4 Sterne Hotel sieht aber für gewöhnlich anders aus!
4 out of 5
by A verified traveler from München

It is too far outside of Stockholm

Posted Nov 1, 2016
50minutes with public transport, but for sportive people perfect because of the health club and sauna. With the car it is 15minutes but parking is too expensive. The service people in the front are swedish and in the back are thai. They could have been more friendly in total and supportive.
4 out of 5
by A verified traveler from Regensburg, Bayern

Posted Oct 16, 2016
Mit Ausnahme der fehlenden Säuberung der Frühstückstische (Geschirr wurde immer sehr schnell weg geräumt, jedoch die Tische nur wenig gewischt), kann ich keine Mängel beschreiben. Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Die Athmosphäre insgesamt unkonventionell, locker und "sportlich". Sehr angenehm die Bushaltestelle vor dem Haus mit direkter Verbindung zu den U-Bahnhaltestellen und auch direkt zum Flughafen. Im Sommer werde ich mir eins der Boote leihen (die bereit zur Abfahrt vor der Eingangstüre liegen) und in die Stadt paddeln; war jetzt im Herbst etwas zu frisch dazu ;-). Ich freu mich jetzt schon drauf.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 10, 2016
Alles soweit zufriedenstellend!! Sauber, nettes Personal. Frühstück auch gut.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 9, 2016
Very nice and helpful staff. Breakfast is very good. Enjoy my stay there