Ratings based on 721 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
93% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.2 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 19, 2016
Bra hotel i trevlig miljö. Direktlinje med buss från hotellet till Skansen samt tillgång till sturebadet gör det extra barnvänligt.
2 out of 5
by A verified traveler from Søllerød

Vackert område, men slitet hotell

Posted Sep 6, 2016 on Hotels
Hotellet är verkligen slitet och rummet kändes mörkt och trist, särskilt badrummet. Frukosten var oinspirerande med tråkigt "fabriksbröd" och kunde bestämt behöva en uppgradering.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 6, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Slitet hotell med soplukt i korridor

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Hotellet är slitet invändigt dock var sängarna sköna. Vi fick tyvärr rum direkt till vänster om receptionen (rum 324-344) och korridoren luktade sopor (mycket) under hela våran vistelse, otroligt oproffsigt från ett hotell som ska ha den klassen. När vi påpekade för receptionen att det luktade sa dom att det troligtvis bara var dörrar som var öppnade mot sopavlämningen/stationen men det luktade hela dygnet, kändes som detta var känt sedan innan. Ingen kompensation eller byte av rum erbjöds. Vi åt i baren, otroligt god mat och stämning. Frukosten var mycket bra med stor variation och härlig uteplats med solläge. Fina omgivningar och promenadstråk.
5 out of 5
by Thomas

This traveler left a rating score only Posted Aug 31, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Jerusalem resa

Posted Aug 29, 2016 on Hotels
Ägaren och personalen var trevliga och hjälpsamma men fanns katthår i sängkläderna, örngott, filterna och bordsduken som vi tagit bort/rengjort själva. Tallrikar, mm var dammiga så kunde vi inte använda dem på den första dan av vår vistelse. Jag diskade dem först och steriliserade med kokande vatten. Fönstren har inga persienner och gardiner var tunna. Genom fönstren kan man se oss inne på kvällen/natten när lampan är på så släcker jag lampan i rummet och lämnar toaletts dörr på glänt med ljuset på så kan jag byta kläder bekvämt och röra mig runt i rummet bekvämt särskilt med nattlinnet på mig.
5 out of 5
by Anders

This traveler left a rating score only Posted Aug 28, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Väldigt vackert hotell med proffsig personal.

Posted Aug 25, 2016 on MrJet
Vi kom fram en fredagsnatt, när det var fullt av överförfriskade, högljudda gäster i foajén som hade varit på fest. Killen i receptionen hanterade situationen som ett proffs och var mycket trevlig. Någon hade glömt att ställa fram en barnsäng i vårt rum, men han löste det genom att snabbt hitta en extrasäng. Hotellet är jätte vackert, frukosten bra, sängarna jätte bekväma. Några saker skulle behöva en uppdatering, duschmunstycket måste har varit från bronsåldern, men allt fungerade och ingenting var ofräscht. Vi skulle gärna övernatta här igen!
3 out of 5
by A verified traveler from Namur

Belle hôtel mais...

Posted Aug 23, 2016
Excellent séjour de 3 nuits, juste un gros bémol pour l'accès à la piscine : l'accès est limité à 15 personnes à la fois vu sa taille... Donc, impossible d'en profiter après une journée en ville car le quota est tjs atteint vu la capacité d'accueil de l'hôtel... Dommage !
2 out of 5
by Mats

This traveler left a rating score only Posted Aug 22, 2016 on Hotels