Ratings based on 385 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
84% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.4 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler from Malmö

Kalt

Posted Dec 5, 2016
Pros: Hotellpersonal
Cons: fixa fönster
Rummet var otroligt kallt. sätta sängen utanför hotellet och söver är mycket värmare än söver inne
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 11, 2016
Pros: Allt. Mysigt. Bra bemötande och införstådda med allergier. Bra och färsk mat.
Cons: Att det ska rivas.
Location: Nära till allt.
Hemtrevliga rum. Hjälpsam personal när man frågade om något och fixade så man kunde äta eller man behövde något.
4 out of 5
by A verified traveler

GutesHotel der Mittelklasse

Posted Oct 9, 2016
Einzelzimmer ausreichend groß. Gutes Frühstück inklusive. Leider wird das Hotel,wie auch der Brommaplan demnächst abgerissen.
4 out of 5
by A verified traveler from Linköping

Hotell med bra läge och rimliga priser på rummen.

Posted Sep 12, 2016
Pros: Jag tycker om hotellet för att det har ett bra läge till rimligt rumspris. Frukostbuffén är bra och all personal är mycket serviceinriktad och vänlig.
Cons: Bättre extrasängar för barn.
Location: Läget är utmärkt med nära till både Bromma flygplats och nära till tunnelbanestation för att ta sig till centrum.
Jag har bott på hotellet vid tidigare tillfällen då jag både övernattat innan morgonflyg från Bromma flygplats samt då jag varit på tillfälligt besök i Stockholm tillsammans med familjen. Vid detta tillfälle var jag på tillfälligt besök i Stockholm under två nätter tillsammans med hustru och 9-årig son. Vid bokningen framstod det som att vi fått ett "familjerum" för två vuxna och ett barn. Väl framkomna visade det sig att det var ett vanligt dubbelrum med två enkelsängar och ingen säng för vår son. Efter att ha påtalat detta för personalen ställdes en extrasäng in. Denna säng var av hopfällbar typ och visade sig ha trasiga spjälar under dynan vilket gjorde att liggkomforten ej blev den bästa. Dessutom blev det lite väl trångt med extrasängen utfälld. Generellt sett är vi mycket nöjda med vistelsen och det är förträffligt att kunna parkera bilen gratis vid hotellet när man vill åka problemfritt och billigt till både Stockholms city med tunnelbana eller till Stockholms omnejd med bussar alldeles utanför hotellet.
3 out of 5
by Barbro from Helsingborg

Posted Aug 30, 2016 on Hotels
Utställningen på Fotografiska av Greta Garbo var målet med resan och att träffa släkt och vänner.
2 out of 5
by Kjell

This traveler left a rating score only Posted Aug 16, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Xxx

Posted Aug 15, 2016
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
3 out of 5
by A verified traveler

Rummen börjar bli slitna

Posted Aug 11, 2016
Pros: Läget
Läckage från duschen in på badrumsgolvet. Bra frukost
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 5, 2016 on Hotels