Ratings based on 229 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
96% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.4 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Y

Great hostel in Stockholm!

Posted Oct 31, 2016
Pros: Really big kitchen and everything you need. The staffs are really nice,and help us a lot. There are supermarkets nearby and many restaurants. Anyway, the price is also reasonable. Anyway,we will come back.
Cons: Everything is great, thanks a lot. And the policy of no alcohols is reasonable.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 7, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 22, 2016 on Hotels
Jättebra och fräscht hostel, enkla rum och mycket fräscha badrum. Dock kunde sängen varit något skönare. Toppenbra service och trevlig personal uppvägde dock detta!
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Admir

This traveler left a rating score only Posted Aug 5, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 7, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Josefine

Prisvärt hostel

Posted Jul 1, 2016 on Hotels
Prisvärt hostel med bra standard. Hade gärna önskat ett fönster i rummet men man får ju vad man betalar för. Ett stort plus för privat badrum som var renoverat och fint. Våningssäng som var helt okej att sova i. Läget är ju lite avsides från turistområdena men helt klart godkänt eftersom det är gångavstånd till centrum. Incheckningen var 15.00 och vi hade dock missat att receptionen inte var bemannad under dagtid så vi fick lite problem med att lämna våra väskor i bagagerummet som var låst. Ett tips är alltså att ringa receptionen innan ankomst för att få kod till bagagerummet. Men i stort sett ett mycket prisvärt och fräscht hostel.
5 out of 5
by Anton Mediano from st Petersburg

Sangat menyenangkan

Posted Jul 1, 2016 on Hotels
Sangat menyenangkan dengan staf yang ramah
3 out of 5
by Michael

Helt OK hostel med egen toalett

Posted Jun 17, 2016 on Hotels
Rum utan fönster, 8 kvadaratmeter med en våningssäng, och toalett med dusch, inget att anmärka på. Kök fanns för att fixa egen mat. Skyltar uppmanade till tystnad kl 22, och det hölls i stort sett. Däremot var det inte tyst på morgonen när dörrar stängdes och folk gick iväg.
5 out of 5
by Karolina

Trevlig vistelse

Posted Jun 17, 2016 on Hotels
Hotellet var lättillgänglig, nära tunnelbanan och shoppingcenter. Hotellpersonalen var mycket trevlig! Hotellrummen var så som de beskrevs, vi hade rum med egen wc och dusch. Allmänna utrummen var fräscha medan köket började bli något använt. Fanns allrum/matsal och ett kök med de nödvändigaste köksredskapen. Enda negativa var att i vårt rum var den automatiska luftkonditioneringen ganska högljudd.