Ratings based on 50 Verified Reviews

3.6 out of 5
67% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.1 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by A verified traveler

---------

Posted Jul 7, 2015 on Hotels
No comments
2 out of 5
by EKLO from Cobham UK

Lousy staff, no light in bathroom

Posted Jul 14, 2013 on Hotels
This hotel had no service, no wireless in room, no food upon arrival and they messed up room bills. The room had very uncomfortable beds and there was no light in bathroom and heater was stuck on full. This made the stay very uncomfortable over all. We will not stay there again......
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Ann from Cork

Good for families and accepts pets

Posted Jan 30, 2013
Pros: Be able to park at the door
Cons: No dining facilities onsite on a sunday.
Location: Fairly easy access from the main roads.
I arrived on a sunday night after a 10 hour drive from Rotterdam but there was no food available as the restaurant does not open on a sunday and neither does the bar and there is nothing available nearby so eat before you arrive! It is a motel type and you can park at the door. The room was warm and sufficiently clean and comfortable. I was there in the middle of winter, it is probably a nice place to go to in the summer.
1 out of 5
by A verified traveler from Odese

Kedelig oplevelse

Posted Oct 16, 2017
Pros: I virkelighed ingenting, værelset ødelagde hele oplevelsen
Cons: Læs hvad jeg har skrevet og ret det
Værelse 33. 14-15/10 - 2017 Franske kartofler og regning fra Bilka under sengen. Radiator i værelset virkede ikke, værelset stank af indeklemthed og fugt. Extra soveplads var opredt, så den kunne ikke bruges, ydeligere sammenklappelig sove arrangement stod på værelset og tog plads væk. At vi så tilmed skulle vaske al vores tøj da vi kom hjem,grundet den forfærdelige lugt gjorde det jo ikke sjovere. Værelse 33 burgde ikke lejes ud. Aftensmaden var ganske udemærket, men i lidt kedelig restaurant. Personalet virkelig ok.
4 out of 5
by A verified traveler from Sjælland

Posted Sep 29, 2017
Pros: Det er et gammelt og idyllisk sted og der er meget historie forbundet med stedet og meget smagfuldt indrettet.
Cons: God beliggenhed man kan ikke høre trafikken fra Landevejen. Man kan dog køre forbi da man ikke lige kan se kroen fra vejen.
Location: Beliggenheden er god nok man hører ikke trafikken fra landevejen så tydeligt
Vi ankom om eftermiddagen og blev godt modtaget i reseptionen fik nøgle udleveret og henvist til vores værelse det var pænt og nydeligt, ganske almindeligt. Fik middag i en meget hyggeligt indrettet restaurant godt personale. Maden var god dog ikke vores snegle som var tørre og kedelige. Fik dog refusion for sneglene. Fin morgen mad som var frisk og velanrettet. En godt og fint ophold. Vi vil gerne komme tilbage igen..
5 out of 5
by Christina

This traveler left a rating score only Posted Aug 30, 2017 on Hotels
1 out of 5
by Peter

KØR UDENOM!!!

Posted Aug 21, 2017 on Hotels
Slidt kro, turistfælde. Beskidte mørke værelser, med edderkopper og uge gammelt spind. Hotels.com (deals) gæster bliver nedgraderet til ringeste værelser. Kroens centrale placering sikre en høj belægning desværre!!! KØR UDENOM!!! Ultra ringe "value for money"
2 out of 5
by leon

Posted Jul 28, 2017 on Hotels
Peber bøffen var sej bruseren var tilkalket og den ene tjener var små muggen
5 out of 5
by Arve

Hyggelig opphold på en gammel og ærverdig kro.

Posted Jul 6, 2017 on Hotels
Overnattet 1 natt med fantastisk god middag om kvelden - og smakfull og god frokost i stemningsfulle matsaler. Meget hyggelig opphold - vi var veldig fornøyde med oppholdet. Kommer gjerne igjen.
4 out of 5
by Björn

Posted Jun 29, 2017 on Hotels
Bra Krog med gamla anor mitt på landet. Rummet inget särskilt men helt ok. Bekvämt med parkering framför dörren! Service och mat i restaurang riktigt bra.