Ratings based on 31 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
100% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.1 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Bo from SUNNE

Bra boende till rimligt pris.

Posted Sep 28, 2015 on Hotels
Lätt tillgängligt hotell med mycket trevlig huvudbyggnad och matsal. Rummen är enkla men OK, fint att kunna parkera bilen direkt utanför. Service med hantering av betalkort kunde varit mer effektiv.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jan Holmbach from Sjølund

En kro som i gamle dage

Posted Sep 13, 2015 on Hotels
lidt mørkt men meget autentisk. Super køkken
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Aug 26, 2015 on Hotels
Værelse og toilet utidssvarende. Der er dårlig plads til at sidde på toilet grundet en kæmpe stor papirholder. Vandhanen fungerede ikke optimalt. En ting der kunne være bragt i orden med få midler. Lagenet burde ligge fast og ikke bare lagt løst på sengene. Aftensmaden var super god. Morgenbuffé bar præg af ikke friskbagt og særdeles blødt/svampet brød. Prisen var hævet med ikke mindre end 22% alene grundet golfarrangementet i Himmeland "Made in Denmark". Jeg spurgte om jeg kunne betale med MasterCard. Svaret var ja. Ikke et ord om, at de beregnende et relativt højt betalingsgebyrgebyr. Sammenlagt appellerer besøget ikke til en gentagelse.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 17, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jens Henning from København

Fin landevejskro med god mad og venligt personale

Posted Aug 3, 2015 on Hotels
Brugte kroen i forbindelse med et familiebesøg. Anbefalelsesværdigt sted med god mad og dygtigt og venligt personale
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Jul 29, 2015 on Hotels
Vi hadde store problemer med å finne Kroen, da den lå ca. 5 km utenfor AArs sentrum og ingen av de vi spurte hadde hørt om kroen. Ved ankomst oppdaget vi at vi hadde blitt tildelt et familierom , selv om vi hadde bestilt et rom for 2 personer. Vi gjorde eieren av kroen oppmerksom på forholdet og ønsket å få redusert prisen fra familierom til dobbeltrom, men dette kunne han ikke gjøres da det var bestilt gjennom en agent (hotels.com) og han ble belastet for provisjon. Eieren var sur og uhøflig, ikke overhodet service mindet. Med å utvise så dårlig service vil jeg ikke anbefale andre å leie rom her.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Kjell from Märsta

Fin krog i öde omgivningar

Posted Jul 18, 2015 on Hotels
hotellet ligger mitt ute i ingenting, så förutom själva krogen fanns inga aktiviteter att göra. Fin trädgård men några lekställningar för barnen skulle inte skada.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

---------

Posted Jul 7, 2015 on Hotels
No comments
3 out of 5
Recommended
for Families
by TErje

This traveler left a rating score only Posted Jul 4, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Henrik from Farum

Overnatning på vej hjem

Posted May 26, 2015 on Hotels
En enkelt overnatning efter en hel dags golf på Himmerland Golf Course. Bare sove, et bad og morgenmad! Ikke noget stort og prangende, men et billig sted at sove, med god morgenmad! Tæt på Himmerland Golf Course - der koster det dobbelte!!