Ratings based on 25 Verified Reviews

3.9 out of 5
100% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by leifka from København

Dejligt hotel, når Næstved skal opleves.

Posted May 8, 2013
Pros: centralt beliggende
God & fin service, meget centralt beliggende. Restauranten så rigtig hyggelig ud, desværre fik vi ikke prøvet den da vi var til fest ude i byen, men den skal prøves næste gang. Morgen maden er fin og omfangsrig og hyggelig udsigt til haven og havnen. Kan bestemt anbefales.
4 out of 5
by Hege from Næstved

Posted Mar 19, 2013 on Hotels
Trivelig lite hotell. Ligger i sentrum med butikker, restaurant og det byen har å tilby. Litt dårlig belysning på rommet ellers var alt bra.
5 out of 5
by A verified traveler

Centralt og godt.

Posted Feb 7, 2013 on Hotels
Det passede til forventningerne. Behagelig betjening.
5 out of 5
by Claus

Hyggeligt hotel

Posted Nov 15, 2012 on Hotels
Venligt personale og god service. Et hotel med atmosfære. Gode parkeringsmuligheder og god morgenmad. Drikkevarer og frugt gratis tilgængelig på værelset.
3 out of 5
by Lone

Posted Oct 4, 2012 on Hotels
Hyggeligt hotel, men dyrt.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 10, 2012 on Hotels
godt sted at være - surt det ikke giver bonus bonus
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Kjeld from Aalborg, Danmark

Godt hotel til par

Posted Jul 17, 2012
Pros: Beliggenheden ligger tæt på det hele.
Skønt gammel hotel holdt i en romantisk stil. Dejlig beliggenhed lige midt i byen.
4 out of 5
by A verified traveler

Venlig atmosfære

Posted Jun 7, 2012 on Hotels
Jeg har allerede lagt svar på det evalueringspapir, der lå på værelset. Jeg synes, der var lidt koldt på værelset og kunne have undværet støvsugerlyden til min morgenmad. Ellers alt i orden. Jeg overnattede fordi jeg skulle være censor på gymnasiet og havde som sådan ikke brug for det helt store. Dejligt med internetadgang.
4 out of 5
by Else

Skøn have

Posted May 23, 2012 on Hotels
Fin beliggenhed, skøn have og lækker morgenbuffet.
4 out of 5
by A verified traveler

centralt, glimrende hotel

Posted May 22, 2012 on Hotels
Godt lille værelse med trapper i væelset. God morgenmad over middel, både hvad angår kvalitet som udvalg. Stor privatparkeringsplads. Imødekommende personale. Fremragende, men dyr restaurant. Central beliggenhed med lidt gadestøj.