Ratings based on 7 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
100% of guests recommend
3.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.3 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Beautiful scenery

Posted May 15, 2013
Pros: The history of the hotel, the breakfast included was fantastic, and the location and scenery is absolutely fantastic.
Cons: Bathroom in the room is tiny
Location: Stellar location
The location and setting of this hotel is absolutely fantastic. The scenery is beautiful and with the walking paths just out your door, it's an outdoorsy delight. The attached spa is very nice and with the location in the country-side, it is perfect for couples getting away for a few days.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 30, 2011 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 26, 2011 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler from Gentofte

Ikke helt i top

Posted Jul 14, 2011 on Hotels
Beliggenheden er superb, og værelsesstandarden er ganske god. ;orgenmaden er et pænt stykke over middel, og de termiske bade er en spændende oplevelse (ifølge min bedre halvdel). Minusserne: - Der står i beskrivelsen, at "Hotel Vejlefjord har en udendørs pool, en indendørs pool, et dampbad og en sauna". De to pools er dog en del af de termiske bade og kun for personer over 14 år. Forventningerne til hotellet kunne derfor ikke indfries, når man har en søn på 8 år med, så se at få rettet den beskrivelse! - Vi fik et i og for sig udmærket værelse i vestfløjen. Problemet med vestfløjen er dog, at den er et rehabiliteringshotel og derfor minder om et plejehjem. Både lugten i gangen og kontorerne til læger, kiropraktorer m.v. sender signaler, jeg personligt helst vil undgå på en ferie. Jeg foretrækker også at vågne af mig selv og ikke fordi administrationen er mødt på arbejde på etagen over mit værelse. Ikke helt 4 stjerner! - Personalet er venligt og imødekommende men kunne godt trænge til et kursus i service. Tjeneren, der ikke aner, hvad der er på tallerkenen men alligevel insisterer på at fortælle os det. Receptionen, der enten er underbemandet eller måske blot tager sig god tid. Den ekstra opredning, der står på værelset som en drømmeseng, man åbenbart selv skal redde op. Ønsker man at profilere sig på wellness, skal der altså lidt mere til.
5 out of 5
by A verified traveler

Vejle Fjord Hotel

Posted Jul 11, 2011 on Hotels
Utrolig smukt og dejligt sted, helt klart anbefalelsesværdig! Dejlig mad til OK priser
3 out of 5
by A verified traveler from Sjælland

Vejle fjord

Posted Jul 4, 2011 on Hotels
Dejligt fredeligt hotel med en skøn udsigt og natur. Jeg havde bestilt et dobbelt værelse, vores var ret lille Og kun redt op til 1 person. De påstod i receptionen at det normalt var til 2 personer og de ville komme med ekstra dyne, håndklæder mm. Vi måtte desværre rykke en ekstra gang efter 3 timer før det skete. Ærgeligt at skulle bruge energi på det. Deres aften buffet med en kok som stod udenfor og grillede var rigtigt godt og til en yderst fornuftig pris.Morgenmad var også en super standard:). Husk og prøv deres termiskebade.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 25, 2011 on Hotels