Ratings based on 9 Verified Reviews

4.2 out of 5
89% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.0 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Arendal

Greit transitthotell

Posted Jul 18, 2016
Hotellet er bra for en overnatting og reise videre neste dag. Fordi det er ikke noe å finne på i tettstedet Tanumshede enn å spise på en restaurant i sentrum eller kanskje shoppe litt i kjøpesenteret like ved
3 out of 5
by A verified traveler from Borås

Bra läge på hotellet

Posted Jul 27, 2015
Pros: Bra frukost
Väldigt lyhört. Kändes lite gammalt. Fick duschkranen i handen där vi skulle duscha.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Drammen

Koselig hotell med stolte tradisjoner

Posted Oct 7, 2014
Pros: Oppbyggingen omkring det historiske aspektet og fokuset på og formidle dette ved å gjenskape miljøet.
Cons: Baderomsstandarden
Location: God beliggenhet. Mye å oppsøke/foreta seg sommerstid, mens vintertiden ikke gir så mange muligheter.
Har benyttet dette hotellet tidligere og benytter det gjerne igjen. Forekommende betjening, gode rom med litt små badeværelser. Det hitoriske fokuset gjenspeiles i tapeter, møbler og annet inventar og gir deg følelsen av å gå inn i en annen tid. Hotellets restaurant serverer utmerket mat i intime omgivelser. Uteområdene var under rehabilitering - det kommer til å bli riktig flott..
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Stavanger

Nydeleg gjestgiveri i gammel og koseleg stil.

Posted Oct 6, 2014
Pros: Som beskrive over likte me heile atmosfæren på hotellet, både interiør, personalet og maten. Nydeleg frukost:-)
Cons: Ingenting.
Location: Dette fekk me ikkje utforska.
Vart önska varmt välkommen og hemvist till eit koseleg og romantisk rom med skråvegger. Nydeleg mat i restauranten servert av hyggeleg kelner. Nydelege blomster og flott interiør rundt på hotellet. Sov berre ei natt, så fekk ikkje rusle rundt i området rundt hotellet dessverre. Tar det neste gong.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Eskilstuna

Ligger nära Tanums centrum nära till Grebbestad

Posted Jul 16, 2014
Bra service fina rum och en bra frukost jag åker gärna dit flera gånger
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Et sted med charme

Posted Jul 20, 2013
Hyggeligt hotel for par et sted med charme. Fin morgenmad . Venlig betjening. Henriksen Dk
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Florvåg

supert hotel for par

Posted Jul 14, 2013
Pros: Rent og fint
velig god opplevelse,god velkomst,flott rom,god frokost,flotte omgivelser,rent og pent alle steder.triveligt,kommer gjerne igjen.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by KJ from Grimstad, Norge

Sjarmerende hotell i gammel stil.

Posted May 20, 2013
Ett eldre sjarmerende hotell som passer godt for reisende som trives i rolige omgivelser. God frokost og hyggelig betjening.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Jæren

Anbefales et besøk

Posted Oct 18, 2011
Hotellet har særpreg og sjel, et litt herskapelig preg. God service, og topp renhold. Hvis noe "trekker ned", må det være et veldig lite bad i forhold til familierom for 4 personer, som i vårt tilfelle. Ikke overimponert av frokosten, men helt ok. Noe trafikkstøy, men kun om morgenen. Samlet sett, er dette hotellet verdig en anbefaling, da det har en helt spesiell atmosfære.