Ratings based on 11 Verified Reviews

3.5 out of 5
3.8 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.3 Room comfort
2.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 18, 2017 on Hotels
I had to walk up and down 3-4 times at 11 in the night as the keycard wasn't working.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 19, 2017 on Hotels
Helt ok hotell. Rommene er greie, men trenger litt oppussing. Fin spa avdeling.
5 out of 5
by Therese

Påske 2017

Posted Apr 18, 2017 on Hotels
Hadde et kjempe fint opphold i påsken Veldig koselig.hotell . Hadde et stort og fint familierom. Maten i restauranten var fantastisk god. Og service på hotellet var også veldig bra Vi kommer gjerne tilbake hit.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 17, 2017 on Hotels
Fantastisk frukost och service i restaurang. Hotellet mycket slitet och dålig service i receptionen.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 17, 2017 on Hotels
4 out of 5
by Sissel

God beliggenhet for skiløyper og slalom.

Posted Apr 16, 2017 on Hotels
Vi storkoste oss i varierte skibakker og afterski. Hotellet trenger en oppgradering, men god service og bra frokost.
4 out of 5
by Lars

Posted Apr 10, 2017 on Hotels
Maden på hotellet var ikke noget specielt. Dyrt som det jo er i norge. OK morgenmad, men resten skal betales ved siden af. Beliggenheden var rigtig god i fht skiløb uanset hvad man er til er det stort set lige udenfor døren.
Comment from Hotel Management
Apr 17, 2017
Hei, Takk for tilbakemelding. Man kan og bestille overnatting med middag. Vi legger mye ressurser i å tilby svært god mat. Velkommen tilbake! Hilsen Lars Steffen Pettersen Hotelldirektør
3 out of 5
by Nina

Posted Apr 3, 2017 on Hotels
Flott beliggenhet i forhold til alpinanlegg. Noe slitt.
Comment from Hotel Management
Apr 9, 2017
Hei og takk for tilbakemeldingen. Velkommen igjen!
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 6, 2017 on Hotels
Står at det følger med toalett artikler. Men var tomt for alt på badet. Å det er ekstremt tynne puter. Luktet spesielt på rommet. 1600 per natt for de rommene er i det meste laget. Frokosten og maten generelt var veldig godt. Ellers hyggelig betjening.
Comment from Hotel Management
Mar 13, 2017 by General Manager, Hotel Management
Kjære gjest, Rommene har håndsåpe og dusjsåpe i dispensere. Vi har og småsåper, dusjhetter etc. man kan få gratis i resepsjonen. Vi beklager om puten var tynn på ditt rom. Det er ekstra puter i alle klesskap og man kan få flere puter i resepsjonen. Hyggelig at dere likte maten og personalet. Velkommen tilbake! Hilsen Lars Steffen Pettersen Hotelldirektør
3 out of 5
by Olav

Posted Jan 30, 2017 on Hotels
Bestilte double bed - vist på bilde til hotels.com var ikke tilgjelngelig.
Comment from Hotel Management
Feb 12, 2017 by General Manager, Hotel Management
Hei, Våre senger har i hovedsak 2 madrasser, men de kan festes sammen. Vi går også gjennom billedbanken til Expedia og oppdaterer. Velkommen tilbake!