Ratings based on 120 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
86% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Goed hotel langs snelweg

Posted Sep 16, 2016
Pros: Het is een goed hotel met een vlotte bediening.
Cons: Geen schoonmaakpersoneel op kamer wanneer de sleutel nog niet is ingeleverd bij vertrek. Vervelende ervaring gehad met vermissing portemonnee.
Location: Locatie is goed nabij snelweg, bij doorreis. Wel veel vrachtverkeer.
Goed hotel ook voor gehandicapten met goede voorzieningen.
4 out of 5
by A verified traveler from Cuijk

Doorreishotel vlakbij snelweg A7 en A8

Posted Jul 23, 2016
Pros: Eten is er heerlijk. Beide keren konden we lekker buiten zitten. Leuk speeltuintje voor de kinderen bij het terras.
Cons: Thermostaatkranen voor de douches
Location: Prima locatie voor tussenstop. We hebben de buurt niet verkend.
We hebben in dit hotel 2x overnacht als tussenstop voor onze vakantie naar Italië en Kroatië. De bedden zijn wel oké, douches iets minder, water werd steeds warm en koud bij 1 douche. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is goed, prima koffie en lekkere broodjes. Hoewel hotel dichtbij snelweg ligt is dat op de kamer niet te horen.
3 out of 5
by Matthias from Duderstadt

Warnung vor dem Terrier an der Reception

Posted Jun 6, 2016 on Hotels
Als Geschäftsreisender benötigt man IMMER ein Rechnung auf Firmenname, egal unter welchem Namen gebucht wurde. Das ist nicht ungewöhnlich und wurde auf so unhöfliche Weise von Frau Any Wachsmann (oder so ähnlich)verweigert, dass dieses meine letzte Übernachtung in diesem Hotel war. Ich wurde noch nirgendwo so unhöflich abserviert wie in diesem Hotel!!!
4 out of 5
by stephane from PARIS

Posted Jun 1, 2016 on Hotels
Je souhaitais un garage pour ma voiture (tarif affiché fans la chambre mais inexistant à la réception) Minibar présent dans la chambre mais vide
5 out of 5
by cristian from Rimini

Posizione strategica

Posted May 30, 2016 on Hotels
Hotel molto grande, in posizione strategica appena fuori dall'autostrada.a 15 minuti da Ulm, un'ora da Stoccarda, e 15 minuti da Legoland. Stanza enorme con letto "queen". Molto pulita. Bagno un po' datato, ma pulito. Colazione ottima, con molta scelta di salato (dalle uova, ai würstel, affettati, pane fresco...) e dolce (yogurt, marmellate e croissant). L'hotel ha anche un bar/tabaccheria/edicola; un ristorante interno ed esterno, aperto anche al pubblico da fuori, in cui abbiamo mangiato molto bene è speso il giusto. L'hotel ha anche una piscina interna, di cui però non abbiamo usufruito. Nessun problema ad accettare il nostro cane boxer.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 5, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Zekerijah from Sarajevo

Zeka

Posted May 2, 2016 on Hotels
Kratak usputni boravak
3 out of 5
by Thomas from Cincinnati Ohio

Basic room, Aweful Wifi, simple breakfast.

Posted Apr 15, 2016 on Hotels
Room is very German basic. Bed comfortable enough. Wifi terrible. Can't even connect. When I called the deal to ask if there was some issue they just said "too many users" they should get more routers then they cost next to nothing. A shower ok, breakfast on the low end of typical German breakfasts
3 out of 5
by A verified traveler from p

Leuk hotel, kamers gerestaureerd, bad niet

Posted Apr 7, 2016
Badkamer was nog helemaal in de 70er jaren, maar wel schoon, kamers gerestaureerd, eten was zeer goed, fijne menukaart en niet duur
2 out of 5
by A verified traveler

dichtbij de snelweg, dat was makkelijk

Posted Feb 2, 2016
Pros:
Cons:
Location:
douche liep niet door en de tv deed het niet. verder waren de kamers erg klein. Ontbijt was voldoende. niet echt value for money.