Ratings based on 6 Verified Reviews

4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 15, 2014 on Hotels
4 out of 5
by Björn from Stockholm

Vilken park!

Posted Jul 25, 2014 on Hotels
Hotellets park är rejäl. Inte varje hotell har påfåglar i sin slottspark. Att nan kan bo på ett sådant här ställe för några hundra i ett dubbelrum ör otroligt.
5 out of 5
by Tommy from Göteborg

Underbar vistelse

Posted Jul 23, 2014 on Hotels
Härligt litet slott som vi fann när vi bilade i polen, bra rum med något hårda sängar, lugnt och skönt läge ute på landet, finns jacuzzi och en liten inomhuspool (tyvärr stängd när vi var där), god mat på deras restaurang.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Hamburg

Empfehlenswertes Schlosshotel

Posted Jun 12, 2014
Pros: Meine Erwartungshaltung wurde übertroffen
Cons: Schwer zu finden, trotz Navi vorbeigefahren, das Hotel hat auf polnisch einen anderen Namen, nicht Amber Palast sondern Bernsteinpalast
Location: In Polen, bei Köslin, nahe der Ostsee und dem Seebad Mielno (20 km)
Gepflegtes Haus, hervorragend renoviert, Preis/Leistung Verhältnis stimmt. Hübsch angelegter Park. Ein empfehlenswertes Schloßhotel. Einziger Nachteil, Sonntags bei schönen Wetter und bei Hochzeit nicht anreisen, Hotel und Park sind dann äußerst gut besucht.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 28, 2013 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Sønderjylland

Prinsesse slottet!

Posted Apr 3, 2013 on Hotels
Vi havde 3 overnatninger på hotellet i Påsken. Der var ikke mange gæster, faktisk så få at der ikke blev serveret buffet til morgenmad. I stedet en stor morgenkomplet. Denne var udmærket, uden dog at leve op til forventningen man har af morgenmad på et slot. Til gengæld havde vi pool og spa for os selv, det meste af tiden. Dette var godt, da begge dele ikke var specielt store, og derfor kunne jeg forestille mig, at der var tryk på, hvis hotellet havde været fuldt booket. Omgivelserne og selve indretningen var dog helt fantastisk smukke. Der er virkeligt et prinsesse slot, og man føler sig virkelig forkælet når man er på hotellet. Dette er et dyrt hotel i Polen, men klart pengene værd! Jeg vil dog anbefale at man har egen bil, da det ligger ca. 20min kørsel fra Koszalin. Dette er nærmeste mulighed for restauranter og shopping. Til gengæld har byen alt. Der ligger et kæmpe shopping center (Atrium) hvor der både er biograf og masser af spise steder. Maden var generelt utrolig billig, og rigtig rigtig god. Det minder meget om Danmark, med restauranter inspireret af de forskellige verdens køkkener. Hotellet bliver varmt anbefalet af mig!