Ratings based on 331 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
96% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler

Stinky rooms...

Posted Jul 11, 2016
There was an overpowering old cigarette smoke stinch. Dirty carpets. They use some cheap masking chemical to hide odours. Also a very noisy location...
4 out of 5
by A verified traveler from BORDEAUX

Posted Jul 10, 2016
Pros: L'accueil
Cons: Votre équipement WIFI
Location: néant
Arrivé le soir, après 1100 kms de route, pour dormir aussitôt et départ à 07h00 pour reprendre la route. Pas le temps de visiter et de voir ce qu'il y a autour de l'hôtel.
4 out of 5
by Kurt from Brovst

god.

Posted Apr 18, 2016 on Hotels
Har brugt dette hotel en del gange ved kortvarige ophold i Stettin.På grund af vi bruger det igen og igen er fordi det er ok. Morgenmaden synes jeg kunne være bedre.Wi-Fi forbindelsen på 6.sal.var ikke helt optimalt.
4 out of 5
by Magnus

This traveler left a rating score only Posted Mar 29, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Peer from Herning

Godt til prisen

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Hotellet har hævet prisen på parkering med 10 PLZ til 35 PLZ pr. nat
4 out of 5
by Jakub

This traveler left a rating score only Posted Mar 28, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Miroslaw from Ruda Śląska

Wielkie rozczarowanie...

Posted Mar 24, 2016 on Hotels
Hotel powinien przejść gruntowny remont. Winda na którą trzeba bardzo długo czekać, słodkawy zapach jakiegoś środka chemicznego w powietrzu który na dłuższą metę staje się drażniący, niedoinformowana obsługa recepcji w prostych sprawach dotyczących umiejscowienia okolicznych instytucji kultury, niedziałający regulator temperatury w pokoju, cienkie ściany, no i wisienka na torcie - nieestetycznie wyglądający, spawany wieszak na ręczniki w łazience - to tylko kilka wad hotelu, działającego pod marką, która jak mi wiadomo dba o swoją renomę nie tylko w Polsce ale i w Europie...
3 out of 5
by Joanna from Łódź

Hotel Campanille Szczecin

Posted Mar 24, 2016 on Hotels
Przyzwoity nocleg w umiarkowanej cenie. Pokój raczej mały i urządzony minimalistycznie, ale jest czajnik elektryczny i bezpłatne WiFi. Łazienka jest dość komfortowa, jest wanna oraz suszarka do włosów. Niestety parking jest dodatkowo płatny 35 zł za dobę.
4 out of 5
by Paula

polecam

Posted Mar 17, 2016 on Hotels
Hotel bardzo ładny. pokoje sprzątane codziennie. Obsługa super! Minus za łóżeczko niemowlęce, które nie miało materacyka, a jedynie twarda deskę, dziecko musiało spać na kołdrze i kocu.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 6, 2016
Ein einfaches aber sauberes Hotel. Zentrale Lage,alles fussläufig zu erreichen.