Ratings based on 10 Verified Reviews

3.9 out of 5
3.8 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
1 out of 5
by Anna from London

Horrible

Posted Sep 2, 2015 on Hotels
3 words Horrible,dirty, 0 customer service.very expencive considering other hotels around there. I booked this hotel to treat my partner for a weekend. Very bad experience over all. However beautiful area of Poland to visit.
4 out of 5
by Anna

Dobra lokalizacja, miłą obsługa, przyjazny hotel.

Posted Jan 16, 2017 on Hotels
Hotel w porządku, fajny basen (ale niestety z zimną wodą co odbierało przyjemność z pływania). Hotel w centrum miasta, idealna lokalizacja. Brakowało niestety balkonu w pokoju, a okno było małe.
3 out of 5
by A verified traveler

Krótki wypad na "biegówki".

Posted Jan 1, 2017 on Hotels
Na plus, strefa Spa z basenem i saunami na poziomie -1, chociaż w saunie było słychać odgłosu dobiegające z kręgielni. Dobre śniadania ( nie licząc kawy, dobrą kawę trzeba zamówić osobno). Dwie poduszki, duża i mała! Na minus, pokoje są bardzo słabo wygłuszone, słychać hałas dobiegający z korytarza, głosy, trzaskanie drzwiami itp. Parking płatny dodatkowo.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 31, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Hanna from Ostrzeszów

Super

Posted Aug 29, 2016 on Hotels
Przyjemny dwudniowy pobyt z rodziną w luksusowym hotelu, nic dodać, nic ująć.
5 out of 5
by Wlodzimierz from Polska Południowa

zadowolony

Posted Aug 16, 2016 on Hotels
bardzo miękkie łóżko, dla większości to zaleta, ale przy schorowanym kręgosłupie czasem wada
5 out of 5
by A verified traveler

Niezapomniany wyjazd we dwoje w super hotelu

Posted May 26, 2016 on Hotels
Doskonały hotel superstar obsługa boskie jedzenie super basen okolica piękna warto tam wrócić Polecam w 100%
3 out of 5
by A verified traveler

Dlaczego wybrałem i polecam ten hotel.

Posted Jan 16, 2016 on Hotels
Pobyt typowo wypoczynkowy. Centrum Szklarskiej lecz oferta restauracji hotelowej sprawia, że nie warto szukać niczego w mieście - szkoda czasu.
5 out of 5
by Dorota from wschowa

Posted Jan 9, 2016 on Hotels
Hotel zasługuje na gwiazdki które posiada.. jedno moje zdziwienie nie doczyszczony brodzik w prysznicu..
4 out of 5
by Petra from Bautzen

Wanderurlaub

Posted Sep 4, 2015 on Hotels
Sehr schönes, wenn auch etwas hellhöriges, Hotel. Gutes Frühstück, Wellnessbereich klein, aber fein. Als Ausgangspunkt für Wanderungen (Liftnähe) sehr geeignet. Verständigung in deutsch gut möglich. Wir werden das Hotel weiterempfehlen. Sehr gute Gaststätten in unmittelbarer Umgebung, d.h. Halbpension nicht notwendig.