Ratings based on 12 Verified Reviews

4.0 out of 5
4.0 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
1 out of 5
by Anna from London

Horrible

Posted Sep 2, 2015 on Hotels
3 words Horrible,dirty, 0 customer service.very expencive considering other hotels around there. I booked this hotel to treat my partner for a weekend. Very bad experience over all. However beautiful area of Poland to visit.
4 out of 5
by jerzy

Dobry hotel ale....

Posted Oct 11, 2017 on Hotels
Hotel byl czysty. Lazienka b. mala. Dywan w pokoju brudny. Dla zagranicznych gosci malo programow w TV. Sniadanie bardzo dobre.
5 out of 5
by Wojciech

Jestem zadowolony z podbytu.

Posted Mar 14, 2017 on Hotels
Hotel bardzo dobry. Polecam. Bilard, bowlling, basen, kawiarnia i przepyszne śniadania :)
4 out of 5
by Anna

Dobra lokalizacja, miłą obsługa, przyjazny hotel.

Posted Jan 16, 2017 on Hotels
Hotel w porządku, fajny basen (ale niestety z zimną wodą co odbierało przyjemność z pływania). Hotel w centrum miasta, idealna lokalizacja. Brakowało niestety balkonu w pokoju, a okno było małe.
3 out of 5
by A verified traveler

Krótki wypad na "biegówki".

Posted Jan 1, 2017 on Hotels
Na plus, strefa Spa z basenem i saunami na poziomie -1, chociaż w saunie było słychać odgłosu dobiegające z kręgielni. Dobre śniadania ( nie licząc kawy, dobrą kawę trzeba zamówić osobno). Dwie poduszki, duża i mała! Na minus, pokoje są bardzo słabo wygłuszone, słychać hałas dobiegający z korytarza, głosy, trzaskanie drzwiami itp. Parking płatny dodatkowo.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 31, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Hanna from Ostrzeszów

Super

Posted Aug 29, 2016 on Hotels
Przyjemny dwudniowy pobyt z rodziną w luksusowym hotelu, nic dodać, nic ująć.
5 out of 5
by Wlodzimierz from Polska Południowa

zadowolony

Posted Aug 16, 2016 on Hotels
bardzo miękkie łóżko, dla większości to zaleta, ale przy schorowanym kręgosłupie czasem wada
5 out of 5
by A verified traveler

Niezapomniany wyjazd we dwoje w super hotelu

Posted May 26, 2016 on Hotels
Doskonały hotel superstar obsługa boskie jedzenie super basen okolica piękna warto tam wrócić Polecam w 100%
3 out of 5
by A verified traveler

Dlaczego wybrałem i polecam ten hotel.

Posted Jan 16, 2016 on Hotels
Pobyt typowo wypoczynkowy. Centrum Szklarskiej lecz oferta restauracji hotelowej sprawia, że nie warto szukać niczego w mieście - szkoda czasu.