Ratings based on 14 Verified Reviews

4.6 out of 5
4.6 Room cleanliness
4.8 Service & staff
4.4 Room comfort
4.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Anetta

Posted Feb 12, 2017 on Hotels
Bardzo przyjemy, nieduży hotel z bardzo smacznym bufetem śniadaniowym. Obsługa bardzo miła, pomocna. Jedyny minus to super małe pokoje z klaustrofobiczną mini łazienką - mieliśmy pokój na ostatnim piętrze ze skosem. Ogólnie polecam :-)
4 out of 5
by Maciej

Fajny hotel, położony na uboczu...

Posted Feb 6, 2017 on Hotels
Pokoje czyste, sprzątane codziennie, proste bez fajerwerków. Jeden minus jak dla mnie to niestety zbyt ciemne - słabe oświetlenie. Fajny basen, sauna. Pyszne i urozmaicone śniadania. W okolicy raczej nic nie ma a do centrum spacerkiem kawałek jest - jednak w góry nie przyjeżdża się siedzieć na tyłku :-) No i na koniec to co jest największym plusem tego hotelu czyli personel. Nie wiem co oni biorą przed pracą, ale każdy od recepcji, poprzez kelnerów, ratownika, menadżera i resztę chodzi uśmiechnięty i jest gotowy pomóc na każdym kroku :-)
5 out of 5
by Damian

Polecam!

Posted Feb 3, 2017 on Hotels
Bardzo ładny hotel, czysty, zadbany z miłą obsługą i bardzo dobrym wyżywieniem.
5 out of 5
by Sebastian

This traveler left a rating score only Posted Jan 22, 2017 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 14, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 29, 2016 on Hotels
4 out of 5
by JACEK

08.2016

Posted Aug 2, 2016 on Hotels
HOTEL ZADBANY,ŚNIADANIA BARDZO SMACZNE,OGÓLNIE NA 5 ,JEDYNIE PROBLEM Z WI-FI mimo wielu punktów dostępowych -sieć mocno przeładowana i nie dopuszcza kolejnych użytkowników do bezprzewodowego internetu-przez cały pobyt ani razu nie udało Nam się połączyć z wifi.ALE OGÓLNIE GORĄCO POLECAM TEN HOTEL
5 out of 5
by Emil from Wrocław

pobyt we dwojr

Posted Aug 2, 2016 on Hotels
Bardzo przyjazny Hotel, miła obsługa, bardzo czysto, śniadania bardzo dobre i na wysokim poziomie. Hotel na spokojnie mozna ocenic na 4 lub 5 gwiazdek.
5 out of 5
by Sebastian from Wrocław

Na pewno wrócimy.

Posted Nov 18, 2015 on Hotels
Świetny hotel, dobra lokalizacja. Dla gości do dyspozycji basen z podgrzewaną wodą, jacuzzi, sauna. Klimatyczny pub i bardzo dobra kuchnia.
4 out of 5
by Jens from Berlin

gutes Hotel

Posted Oct 27, 2015 on Hotels
Schönes Hotel. Die tägliche Zimmerreinigung beinhaltet leider nur Staubsaugen und Handtuchtausch. Es gibt nur ein deutsches Fernsehprogramm, RTL. Das Frühstück ist reichhaltig und gut.